Norvegijoje užstrigusiems lietuviams – papildomas skrydis į Kauną | kl.lt

NORVEGIJOJE UŽSTRIGUSIEMS LIETUVIAMS – PAPILDOMAS SKRYDIS Į KAUNĄ

  • 9

Norvegijoje likusiems lietuviams organizuojamas papildomas užsakomasis skrydis iš Oslo į Kauną, pranešė Susisiekimo ministerija.

Skrydis rengiamas trečiadienį, 13.30 val. Norvegijos laiku, lėktuvas Kaune turėtų leistis 16.50 val. Lietuvos laiku. Atgaliniu skrydžiu į Oslą bus suteikta galimybė išvykti Norvegijoje registruotiems Lietuvos piliečiams. Bilieto kaina asmeniui – 390 eurų.

Skrydį organizuoja Susisiekimo ministerija ir Lietuvos ambasada Norvegijoje, jį vykdys „DAT“ avialinijos. Bilietai į pirmąjį šios kompanijos reisą iš Oslo išparduoti greičiau nei per parą.

Pasaulyje dėl naujojo koronaviruso plitimo atšaukiant vis daugiau skrydžių, užsienyje įstrigo apie 6 tūkst. Lietuvos piliečių – pastaruoju metu lietuviams organizuojami užsakomieji skrydžiai, keltų reisai, tad dalis jų jau grįžo namo.

Grįžtantiems oro uostuose taikomos sugriežtintos patikros procedūros, renkami jų kontaktiniai duomenys, visiems grįžusiems privalomas 14 dienos karantinas, už jo pažeidimą gresia teisinė atsakomybė.

Gairės: Oslas, užsakomasis skrydis, Kauno oro uostas, parskraidinami lietuviai, koronavirusas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

TJ

Ei jus teisingi lietuviai nevalkatuzai nurimkit nes dar gausitr sirdies smugi besiputodami.

Fuuu...

Kokie užstrigėliai? Valkatūzai. Nes normalūs susitvarkė ir grįžo. O likusieji - visokie atsilupėliai, kurie nereikalingi nei Norvegijoje, nei Lietuvoje.

G

Mokesčius moka Norvegijoj, o pas mus grįžta gydytis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS