Nuo šaukimo į kariuomenę slapstosi net 9 tūkst. jaunuolių | kl.lt

NUO ŠAUKIMO Į KARIUOMENĘ SLAPSTOSI NET 9 TŪKST. JAUNUOLIŲ

  • 33

Sudaryti 2021 metų šauktinių sąrašai. Į tarnybą planuojama pašaukti truputį mažiau nei 4 tūkst. jaunuolių nuo 18 iki 23 metų, praneša LNK žinių tarnyba.

Šiuo metu nuo tarnybos slapstosi 9 tūkst. karo prievolininkų.

Tai beveik pusė tiek, kiek kariuomenėje tarnauja karių.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

manau teeisingai daro , nera ka veikt

nuormaliam jaunuoliuj tarp iskrypeliu susirinkusiu is europos NATO pederastu...

Pil.

Pirmiausia ,už tarnybą kariuomenėje turi būti mokama ir negali laisvoje šalyje būti prievartos.O kas liečia, kad atsieit slapstosi, netiesa, daugumoje išvažiavo ,nes būtų badu numire.Gera šalis Lietuva. A ???Dar priekaištai jaunimui.

Skaityti silpnapročiams apačioje

Kaip galima priversti žmogų kažką daryti? Viskas daroma per gasdinimus ir baime, jeigu būtų skelbimai ar tai reklamos “Tapk savanoriu” arba “Būk už tėvyne laisvu pasirinkimu” atsirastų nevienas einantis tarnauti tėvynei iš motyvacijos o ne baimės.. protu nesuvokiamas traumavimas jaunų o po to sako: atsirado savižudybės, psichologinis smurtas šeimoje.. tai turi būti natūralu o ne dirbtina... o visi tie pensionai kurie tarnavo SSSSSSRSRSRSRSR AR KAIP TEN,- jūs esate šio gyvenimo traumos, kurios dedasi prie jaunų žmonių degradavimo su savo spaudimais “eik tarnaut būk vyras oioioioi” - tik tiem kurie daro spaudimą.. šios jaunos kartos pasmerktos baimei, laikas bėga VATNIKAI SUSITAIKYKITE...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS