Nusivylę medikai: juokinga, ką gavome už 200 eurų kuponus | kl.lt

NUSIVYLĘ MEDIKAI: JUOKINGA, KĄ GAVOME UŽ 200 EURŲ KUPONUS

  • 58

Kai kurie Pasvalio ligoninės darbuotojai yra nusivylę – už 200 eurų kuponą jie sulaukė tokios sumos neatitinkančio maisto produktų ir gėrimų lauknešėlio.

Praėjusių metų rugsėjį startavo projektas „Atostogos medikams“ – gydymo įstaigų darbuotojai iki gruodžio 15 d. galėjo nemokamai įsigyti turizmo paslaugų už 200 eurų. Tačiau šia dovana ne visiems pavyko pasinaudoti dėl šalyje antrą kartą įvesto karantino. Kai kurie medicinos srities darbuotojai šį kuponą iškeitė į maitinimo įstaigų siūlomus maisto paketus.

Vienos Pasvalio ligoninės medikės dukra Daiva portalui kauno.diena.lt pasakojo, jog įmonės „Travel La Vita“ atgabentų produktų vertė tikrai nesiekia 200 eurų. Moters atsiųstose nuotraukose matyti, kad kelionių agentūros atstovų atgabentame lauknešėlyje – majonezas, konservuoti žirneliai, padažas, riešutai, arbata, sūris, medus, butelis svaigiųjų gėrimų, kava ir kiti produktai.

Pašnekovės nuotr.

„Ši situacija nutiko mano mamai. Jai agentūra žadėjo surinkti maisto lauknešėlį už 170 eurų (30 eurų kainavo administravimas ir atvežimas). Buvo žadėta šviežia žąsis Kalėdoms, mėsos gaminiai. Kadangi ji dirba su COVID-19 ligoniais, saugo save ir kitus, jai šis variantas labai tiko, kad neitų į parduotuvę ir turėtų maisto šventėms bei po jų, – pasakojo moteris. – Kai atvežė, buvo skurdus lauknešėlis. Paklausiau, ar buvo čekis, kurį privalo įdėti kiekvienas tiekėjas, tai niekas jo negavo, tad produktų vertė iki galo lieka neaiški. Pagal tai, ką suskaičiavo, daugiausiai 50 eurų, o turėjo būti už 170. Prisiskambinti agentūrai negalėjo, telefono nekėlė, jokio paaiškinimo ar papildomo lauknešėlio taip ir nesulaukė.“

Jie pripažįsta, kad apgavo, nes dar siūlė suorganizuoti kelionę. Gėda.

Paviešinus šią istoriją socialiniuose tinkluose, atsiliepė ir daugiau pasipiktinusių medikių. „Mums nebuvo nieko pasiūlyta, pačios paprašėme ir tai ne viską gavome. Iš 200 eurų gavome už 50 eurų. Prekės tilpo į batų dėžutę“, – rašė Bronė.

„Juokinga, ką gavome. Jie pripažįsta, kad apgavo, nes dar siūlė suorganizuoti kelionę. Gėda“, – dėstė ir Irma.

„Facebook“ nuotr.

Portalui susisiekus su „Travel La Vita“ vadove Vita Venskevičiene, ši pakomentuoti situacijos žodžiu nesutiko. „Atsiųskite klausimus raštu“, – teigė moteris, padėjusi telefono ragelį. 

Vis gi portalui lrt.lt kelionių agentūros „Travel La Vita“ vadovė teigė, kad iškart susidūrė su ne nuo jų priklausančiomis problemomis – neva medikai kreipėsi paskutinėmis dienomis ar net valandomis prieš projekto uždarymą, buvo įvesti judėjimai tarp savivaldybių.

„Pasiūliau medikėms pavasarį išvyką su maisto degustacija. Tos kelios slaugytojos įžeidžiančiai atsisakė. Labiausiai stebina ir skaudina tai, kad dalis medikų, patys galimai besielgę neatsakingai, platinę infekciją, netiki, kad mes sergame, kelia niekuo nepagrįstus kaltinimus, rinkinio kainą įvardydami 80 ar net 50 eurų, neįvertindami to, kad didžioji dalis produktų – ekologiški, iš Lietuvos ūkių. Jais neprekiaujama didžiuosiuose prekybos centruose. Jie visiškai neįvertina mūsų darbo, pristatymo sąnaudų, mokamų mokesčių ir kt.“, – pažymėjo verslininkė, kuri teigė gruodžio mėnesį ir pati susirgusi COVID-19.

GALERIJA

  • Nusivylę medikai: juokinga, ką gavome už 200 eurų kuponus
  • Nusivylę medikai: juokinga, ką gavome už 200 eurų kuponus
Pašnekovės Daivos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (58)

Anonimas

Esmė, kad premijų didžiąją dalį įsisavina "tarpininkai". Kaip kažkas siūlė, reikėjo mokėti premijas grynais ir nebūtų norinčių greitai uždirbti.

ui

Vargsiukai daktariukai. Badu mirs. Gydyms telefoninis, kysiuku neber... vaje...

Kestas

Jei as gerai supratau, tai uz dyka gavo €200 nuolaida kelionej kurios dar net nebuvo uzsisake ir neaisku kada butu isvaziave, kaip grazu zesta - parama medikam uz sunku darba pandemijos metu. Pasikeite situacija ir kelioniu nebus ilgai dar, o ir pati kelioniu agentura sunkiausia laikotarpi isgyvena, tai pasiule maisto produktu vietoj to (pabresiu - uz dyka) ir dabar daro toki skandala ir skundziasi i laikrasti???!! Kur ritates zmones? Suprantat, kad yra tokiu zmoniu kur uz sita dovana nezmoniskai dekingi butu, nes neturi uz ka valgyt.. kita karta viska gerai apgalvokit pries darydami toki cirka..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS