Orai: į šalį atkeliauja šiltos permainos | kl.lt

ORAI: Į ŠALĮ ATKELIAUJA ŠILTOS PERMAINOS

  • 0

Antroje savaitės pusėje temperatūra Lietuvoje kasdien kils vis aukščiau. Savaitgalis numatomas ganėtinai gražus ir vasariškai šiltas.

Penktadienio naktį debesys sklaidysis, vietomis keliuose matomumą mažins subolavęs rūkas. Temperatūra sieks 8–13 laipsnių šilumos, pajūryje bus apie 15 laipsnių šilumos. Dienos metu bus daugiau saulės spindulių, nors iš praplaukiančių debesų kai kur dar gali palyti. Pūs pietinių krypčių vėjas. Vietomis oras įkais iki 25 laipsnių. Vilniuje bus apie 22, Kaune apie 24 laipsnius šilumos. Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje oras šils iki 23 laipsnių.

Šeštadienį laipsniu kitu bus dar šilčiau, tačiau išsilaikys trumpo ir negausaus lietaus tikimybė. Nakties valandomis vyraus 11–16 laipsnių šiluma. Dieną Vilniuje oras šils iki 23, Kaune iki 25 laipsnių. Šiauliuose ir Panevėžyje bus apie 24, Klaipėdoje apie 22 laipsnius šilumos.

Sekmadienis taip pat bus vasariškai šiltas, žymesnių permainų nenumatoma. Vakarinėje šalies dalyje iš pavienių debesų galimas nedidelis lietus. Naktį temperatūra svyruos tarp 12–16 laipsnių šilumos. Dieną Vilniuje termometrai fiksuos 24, Kaune 26 laipsnius šilumos. Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje oras šils iki 25 laipsnių.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, pirmadienis taip pat bus šiltas, vietomis oras įkais iki 27 laipsnių, tačiau dieną į šalį atkeliaus lietaus ir perkūnijos debesys. Nuo antradienio jau bus vėsiau, dažniau palis.

Gairės: vasara, orai, šiluma, LNK1
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS