Orai: savaitei baigiantis bus šilčiau, bet skėčio dar prireiks | kl.lt

ORAI: SAVAITEI BAIGIANTIS BUS ŠILČIAU, BET SKĖČIO DAR PRIREIKS

  • 0

Antroje savaitės pusėje po truputį temperatūra kils aukščiau, tačiau dangus vis šliūkštels lietaus, pūs nemalonus vėjas.

Šiandien pro debesis dažniau žvilgtels saulė, tačiau lietaus neišvengsime. Dienai bėgant daugelyje vietovių prapliups trumpi krituliai. Pūs apysmarkis vakarų, pietvakarių krypties vėjas. Vilniuje dieną bus apie 20, Kaune apie 19 laipsnių šilumos. Šiauliuose ir Klaipėdoje oras šils iki 17, Panevėžyje iki 18 laipsnių.

Penktadienio naktį iš vakarų į šalį atkeliaus gausesnis lietus. Temperatūra svyruos tarp 9–14 laipsnių šilumos. Ryto valandomis ir pirmoje dienos pusėje daugelyje vietovių lis. Po pietų daugės pragiedrulių, o kritulių mažės. Išsilaikys neramus vakarų, pietvakarių krypties vėjas. Vietomis gūsiai stiprės iki 15 metrų per sekundę. Dienos metu jau bus šiek tiek daugiau šilumos. Vilniuje oras šils iki 22, Kaune iki 21 laipsnio. Šiauliuose ir Panevėžyje bus apie 19, Klaipėdoje apie 18 laipsnių šilumos.

Šeštadienio naktį ir rytą daug kur lis, vietomis griaudės perkūnija. Nakties valandomis temperatūra svyruos tarp 10–16 laipsnių šilumos. Dieną įsismarkaus vakarų, pietvakarių krypties vėjas, gūsiai sieks 14–20 metrų per sekundę, stipresni jie bus pajūryje. Kritulių jau bus mažiau, palis tik kai kur. Vilniuje oras šils iki 22, Kaune ir Panevėžyje iki 20 laipsnių. Šiauliuose ir Klaipėdoje bus apie 17 laipsnių šilumos.

Sekmadienį dar truputį palis, tačiau mažiau, dažniau šyptels saulė. Nakties valandomis didesnėje šalies dalyje vėjas rims, temperatūra svyruos tarp 9–14 laipsnių šilumos. Dienos metu vakarų vėjas taps juntamesnis, pro debesis vis nušvis saulė, vietomis trumpai ir negausiai palis. Vilniuje ir Panevėžyje oras šils iki 20, Kaune ir Šiauliuose iki 18–19 laipsnių. Klaipėdoje bus apie 17 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt ateinančios savaitės pradžia bus ramesnė, danguje daugiau laiko praleis saulė, o kritulių bus mažiau. Gera žinia – temperatūra kils truputį aukščiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS