Orų siurprizas Lietuvoje: pranešama apie sniegą ir perkūniją | kl.lt

ORŲ SIURPRIZAS LIETUVOJE: PRANEŠAMA APIE SNIEGĄ IR PERKŪNIJĄ

  • 3

Pirmadienio naktį Lietuvą apėmė atslinkusio pietinio ciklono kritulių (lietus pereinantis į šlapdribą ir sniegą) masyvas.

Kaip pranešė Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba, naktį Rytų Lietuvoje fiksuoti smarkūs krituliai. Žemiausia oro temperatūra 0–4 laipsniai šilumos.

Pirmadienį Lietuvoje vėl prognozuojami krituliai, vietomis, daugiausia šiauriniuose ir rytiniuose rajonuose, smarkūs, vyraus šlapdriba, sniegas. Kai kur šlapio sniego apdraba, galima perkūnija. Vėjas šiaurės vakarų, vakarų, 9–14 m/s, vietomis gūsiai 15–18 m/s. Aukščiausia temperatūra 1–5 laipsniai šilumos. 

9 val. duomenimis, pirmadienį sninga didžiojoje šalies dalyje. Šiandien vėlai vakare krituliai pirmiausia pasitrauks iš pietinių rajonų, o antradienio naktį-rytą pamažu ir iš šiaurinių rajonų.

Vėliau orai pamažu taisysis, skelbia feisbuko grupė „Orai ir klimatas Lietuvoje“. Antradienio naktį-rytą irgi pasnigs, bet debesys su krituliais pamažu pasitrauks iš šalies į šiaurę.

Gera žinia, kad praslinkus pietiniam ciklonui pasikeis vėjo kryptis ir šaltesni orai palengva ims trauktis.

Prognozuojama, kad kitą savaitgalį pagaliau išties atšils.

Sniegas Vilniuje pavasarį

L. Balandžio / BNS nuotr.

GALERIJA

  • Orų siurprizas Lietuvoje: pranešama apie sniegą ir perkūniją
  • Orų siurprizas Lietuvoje: pranešama apie sniegą ir perkūniją
  • Orų siurprizas Lietuvoje: pranešama apie sniegą ir perkūniją
Feisbuko grupės „Orų entuziastai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Ir

uz viska reikes susimoketi "gynybai"! Jus manote,siaip sau jums visos pramogos!?

Kauniečiai.

Vilnius Lietuvos sostinė,nieko keisto,kad ten daugiausia vagių ir aferistų.Jie tokie susireikšminę ,kad žmonės jiems nieko verti.p. Vilniečiai siūlome ir toliau balsuoti už liberalkonservus ,nepamiršti ligotų vienalyčių,tai Jums teks trumpiau vargti šioje ašarų pakalnėje ---negu mums gyvenant Kaune---šiltai ir jaukiai.Mūsų gerb.Meras turi žmogiškas vertybes ir vertina žmones ,suprasdamas jų lūkesčius.

Šildymas

Vilniuje jau išjungtas šildymas. Kodėl nepasižiūrėjo į oro prognozes. Žmonės šąla ir serga.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS