Panevėžyje vienas žmogus užsigeidė nudistų pliažo | kl.lt

PANEVĖŽYJE VIENAS ŽMOGUS UŽSIGEIDĖ NUDISTŲ PLIAŽO

  • 7

Nors miesto gyventojai matydavo ir daugiau nuogalių, vienas laiškas itin išjudimo savivaldybę, praneša LNK.

Panevėžiečiai yra gana skeptiškos nuomonės apie galimą nudistų pliažo įrengimą. Prašymą gavę politikai taip pat kol kas nežiūrėjo į tai rimtai.

„Lengva provokacija, tarkim, galbūt humoro forma gali būti ta provokacija“, – samprotavo miesto savivaldybės tarybos narys Arnas Simėnas.

Anot tarybos nario Arūno Balčiūno, užuominų apie nuogalių pliažą būta dar vasarą – dvi panevėžietės skundėsi, kad neturi kur atvirai deginti tobulo kūno. Tačiau tada reikalai nepajudėjo, nes niekas daugiau nudistų pliažo neprašė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Vis dėlto vienas laiškas dabar taip išjudino savivaldybę, kad jie pradėjo ieškoti vietos, kur tokį pliažą galėtų įrengti. Iki siūlomos vietos būtų labai sunku atvažiuoti ir ateiti, vadinasi, būtų apsunkinta jo priežiūra. Kol kas būsimam nudistų pliaže reiktų daug ką sutvarkyti – išpjauti krūmus, atvežti smėlio, pastatyti persirengimo kabinas, šiukšliadėžes, tualetą.

Savivaldybės specialistai važiuos apžiūrėti ekrano marių krantų ir spręs, kur rasti atokią, bet tinkamą vietą nudistams. Paskui bus svarstoma su politikais, skaičiuojami pinigai. Laukia ilgas procesas, kurio pabaigos šią vasarą dar nematyti.

Savivaldybės manymu, vieno žmogaus prašymo nudistų pliažui per mažai, tad svarsto, kad būtų protinga daryti gyventojų apklausą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

V ir Gis

,,Persirengimo '' kabinos nudistų pliaže. Čia kaip? Mergos pliažinius papus prisikabins?

Fotografa i muila!

Apie rakursus jokio supratimo!

Anonimas

O kas cia tokio? Ir vyrai nori savo kiausius padeginti, ir moterys savo papus. Naturalu. Moteru pliazus siuskite i musulmonija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS