Policija įspėja: savaitgalį kurortiniai miestai bus užtverti | kl.lt

POLICIJA ĮSPĖJA: SAVAITGALĮ KURORTINIAI MIESTAI BUS UŽTVERTI

Policijos departamento atstovo Ramūno Matonio teigimu, pasibaigus šventiniam laikotarpiui policija apgręžia mažiau be svarios priežasties patekti ne į savo gyvenamąją savivaldybę bandančių vairuotojų.

Visgi Policijos departamento atstovas akcentuoja, kad šio savaitgalio metu judėjimo kontrolė ir toliau bus intensyviai vykdoma, savivaldybėse bus steigiami tiek mobilūs, tiek stacionarūs kontrolės postai, o kurortiniai miestai bus užtverti.

Policijos departamento atstovas atkreipia dėmesį, kad nors per pastarąsias keturias dienas, lyginant su šventiniu laikotarpiu, buvo fiksuojamas mažesnis skaičius apsuktų transporto priemonių, tačiau surašomas didesnis skaičius protokolų.

„Per keturias dienas apsukti 1235 vairuotojai, kontroliuojant judėjimą tarp savivaldybių užfiksuotas 131 pažeidimas“, – Eltai sakė jis.

Savaitgalį bus daugiau ir stacionarių kontrolės postų, bus tikrai užtverti įvažiavimai į pajūrio zoną ir kurortinius miestus.

R. Matonio teigimu, savaitgalį organizuojant judėjimo kontrolę ir toliau bus daugiau netikėtumo, bus labiau gilinamasi į priežastis aiškinantis, ką asmuo, atvažiavęs ne į savo gyvenamąją savivaldybę, veikia. Policijos departamento atstovas informuoja, kad savaitgalį kai kuriose savivaldybėse taip pat bus įrengti ir stacionarūs kontrolės postai, o kurortiniai miestai, jo teigimu, bus užtverti.

„Savaitgalį bus daugiau ir stacionarių kontrolės postų, bus tikrai užtverti įvažiavimai į pajūrio zoną ir kurortinius miestus. Tai turbūt turėtume iškart perspėti, kad gyventojai net nebandytų važiuoti, nes teks apsisukt ir grįžti atgal. Postai gali būti ir prie kitų miestų tiek išvažiuojant, tiek įvažiuojant“, – pranešė jis.

Policijos departamento atstovas taip pat informuoja, kad per pastarąsias keturias dienas iš viso užfiksuota 700 karantino pažeidimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

T

Turim baisia sistema farų tai lietuvos gėda

Anonimas

po kovo - 19 bus ............ DDDDDDDDDDDDDD

A

Kaunas ir Vilnius nebus atviri? Kada parodos, muziejai, kino teatrai? Kieno rankose šalis?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS