Policijai darbo netrūko: nuo penktadienio apgręžti 1964 vairuotojai, 157 iš jų surašyti protokolai | kl.lt

POLICIJAI DARBO NETRŪKO: NUO PENKTADIENIO APGRĘŽTI 1964 VAIRUOTOJAI, 157 IŠ JŲ SURAŠYTI PROTOKOLAI

Per penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį buvo apgręžti 1964 be svarios priežasties patekti ne į savo gyvenamąją savivaldybę bandę vairuotojai, 157 iš jų išrašyti protokolai, teigia Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis. Nors, pasak jo, savaitgalį žmonių traukos centrais tapusiose vietose dėl žemos oro temperatūros rinkosi mažiau gyventojų, tačiau policijai darbo netrūko.

„Per penktadienį, šeštadienį, sekmadienį neįleistų transporto priemonių buvo 1964“, – Eltai sakė R. Matonis.

Jo teigimu, iš viso už karantino pažeidimus per šias dienas išrašyta 712 protokolų, iš kurių 157 protokolai surašyti dėl judėjimo kontrolės tarp savivaldybių nepaisymo. Policijos departamento atstovas taip pat informuoja, kad šį savaitgalį gyventojų, judančių tarp savivaldybių, srautai buvo labai panašūs kaip ir pastaruosius kelis savaitgalius.

R. Matonis pripažino, kad didžiausią iššūkį pastarąjį savaitgalį kėlė ypač atšalęs oras, nes, pasak jo, didžiąją laiko dalį policijos pareigūnai dirbo lauke. Policijos departamento atstovo teigimu, lyginant su keliais praėjusiais savaitgaliais, žmonių traukos centrais tapusiose vietose gyventojų rinkosi mažiau, tačiau, pasak jo, policijai darbo netrūko.

„Didžiausias iššūkis buvo oras, nes buvo pakankamai šalta, todėl gana sudėtinga dirbti. O žmonių lankytinose vietose, aišku, rinkosi mažiau, nes tai taip pat lėmė šaltas oras, bet protokolų buvo išrašyta nemažai“, – sakė jis.

Policijos departamento atstovo teigimu, už daugiau nei vieno šeimos ūkio kontaktą šį savaitgalį buvo nubausti 509 asmenys.

ELTA primena, kad asmenims, mėginantiems piktybiškai apeiti įvestus ribojimus, gresia iki 1,5 tūkst. eurų siekiančios baudos.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Policajai

Labai atlaidžiai žiūri į savo daromus nusikaltimus, o iš žmonių tik lupt, kaip reikia pagalbos tik teoriškai ji ateina, su dokumentais užforminimais ir t.t O vagiai toliau vagia ir lobsta...

Spaliukas

Policija turėtų neleisti ,įspėti,drausminti Ir jokiu būdu nedaryti jokių baudų Ira reketas plėšimas pasipiningavimas Žmonių sąskaitą GEDA !!!!!

Išformuokit policiją

Kam tokia jėgos struktūra, kuri veikia prieš piliečius
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS