Praėjusią parą – dar vienas rekordinis koronaviruso atvejų skaičius: užsikrėtė 2848 žmonės | kl.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ – DAR VIENAS REKORDINIS KORONAVIRUSO ATVEJŲ SKAIČIUS: UŽSIKRĖTĖ 2848 ŽMONĖS

  • 33

Praėjusią parą Lietuvoje patvirtinti 2848 nauji koronaviruso atvejai, nuo COVID-19 mirė 21 žmogus, šeštadienį pranešė Statistikos departamentas.

Tai didžiausias naujų atvejų skaičius per parą nuo pandemijos pradžios.

Per praėjusią parą pasveiko 2424 žmonės.

Nuo pandemijos pradžios COVID-19 šalyje užsikrėtė 72 tūkst. 430 asmenų, 41 tūkst. 225 – tebeserga, 30 tūkst. 277 – pasveiko.

Nuo koronaviruso Lietuvoje iš viso mirė 611 žmonių, dėl kitų priežasčių mirė 318 užsikrėtusiųjų.

Per praėjusią parą ištirti 12 tūkst. 039 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso, bendras nuo pandemijos pradžios ištirtų ėminių skaičius siekia 1 mln. 317 tūkst. 637.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

jis

šią bangą pavadinčiau "eglutės ir jamam" banga. O ko čia stebėtis, kai užkratas plinta oru, o daugumai asilų nuispjauti ir renkasi parduotuvėje išpardavimų ir prie eglučių miestuose į bambatrynį. Tamsi liaudis net negirdėjusi apie pirkimą internetu matyt.

:)))))

Daugelio imunitetas toks skystas , kad kalbėti , jog " išgelbėti " gali grynas oras , o ne kaukė ar savisauga , mano galva yra totalus absurdas . Taip , reikia nors 2-3 kartus per savaitę po 30 min pabūti lauke , pagerti vitaminus ( jiems reikia ilgesnio laiko ) ir VISAIS kitais atvejais laikytis rekomendacijų : kaukė , atstumas , dezinfekcija .

Covididiotui

Nesvarbu kas " sukėlė " virusą turtingieji ar vargšai , nesvarbu kokie tie skaičiai , ŽMOGUI su kritiniu mąstymu įsijungia SAVISAUGOS JAUSMAS , matant realias mirtis , matant mirštančius ar sergančius savo artimuosius ar draugus ir jei gali saugotis nešiojant kaukę , laikantis atstumo ar dezinfekuojant rankas IMI IR DARAI dėl savęs dėl artimųjų dėl kaimynų !!! O ne lakstai po mitingus , varai agitacijas " apie pasaulio tvarką " !!!! Žmogus su savisauga žiūri savos šiknos ir savo kiemo !:) Tik idiotai ir brangiai apmokami idiotai "vadai "elgiasi kitaip . AŠ manau taip .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS