Praėjusią parą į šalį neįleisti 24 žmonės | kl.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ Į ŠALĮ NEĮLEISTI 24 ŽMONĖS

  • 0

Nuo karantino pradžios – kovo 16-osios vidurnakčio – trečiadienio 8 val. duomenimis, į šalį per valstybės sieną buvo neįleisti 1089 asmenys, o 411 asmenų nebuvo leista išvykti, skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT). Per praėjusią parą į šalį buvo neįleisti 24, neišleistas tik vienas asmuo.

Trečiadienio ryto duomenimis, vilkikų eilių prie valstybės sienos su Lenkija ir Latvija nėra, o pasienio su Rusija Kybartų kontrolės punkte laukė tik vienas vilkikas.

Medininkų pasienio su Baltarusija kontrolės punkte rytą laukė 47 vilkikai, prognozuojamas jų laukimo laikas – apie 2 val. Šalčininkų kontrolės punkte laukė 4 vilkikai, jie, kol kirs sieną, turės laukti apie valandą.

ELTA primena, kad nuo balandžio 3-iosios vidurnakčio asmenų ir (ar) jų asmeninės paskirties lengvųjų automobilių atvykimas į Lietuvos teritoriją leidžiamas tik per pasienyje su Lenkija veikiantį Kalvarijos-Budzisko bei pasienyje su Latvija veikiantį Saločių-Grenctalės automobilių kelių punktus.

Nuo šeštadienio nakties Lenkijos pareigūnai per tarptautinį Lazdijų-Aradninkų punktą nebepraleidžia krovininių automobilių, kurių bendroji masė viršija 7,5 tonos, primena VSAT.

Pasienyje su Lenkija dar veikia Kalvarijos-Budzisko punktas, vykti per jį automobiliams dėl svorio nėra ribojimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS