Prezidentė kviečia kartu kurti kalėdinius gerumo stebuklus | kl.lt

PREZIDENTĖ KVIEČIA KARTU KURTI KALĖDINIUS GERUMO STEBUKLUS

Prezidentūros kieme vyko kalėdinė nevyriausybinių organizacijų labdaros mugė. Ketvirtus metus vykusios mugės dalyvius ir svečius pasveikino Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Kalėdų laukimas – gerumo ir nuoširdžių susitikimų metas, kai norisi vis dažniau šypsotis ir linkėti svajonių išsipildymo. Kokią susikursime savo aplinką, tokia bus ir Lietuva, tokios bus ir Kalėdos. Todėl padėkime vieni kitiems, pamatykime šalia esantį ir kartu kurkime kalėdinius stebuklus", – sakė Prezidentė.

Šiemet vykęs renginys sutraukė rekordinį dalyvių skaičių. Savanoriškus projektus ir labdaringą veiklą pristatė beveik 50 nevyriausybinių organizacijų ir bendruomenių iš visos Lietuvos. Mugėje apsilankę svečiai ragavo Maltos sriubos, mėgavosi mugės dalyvių iškeptais kalėdiniais meduoliais, įsigijo kalėdinių suvenyrų.

Visos mugės dalyvių surinktos lėšos bus skirtos vienišiems pagyvenusiems žmonėms, sergantiems vaikams ir kitiems šalies gyventojams, kuriems labiausiai reikia pagalbos.

Labdaringą šventę vainikavo kalėdinis koncertas, kuriame savo pasirodymus surengė Jurgis ir Erica Didžiuliai, Šorena, Girmantė Vaitkutė, Julija Jegorova, Feral, AGATA stovyklos dalyviai ir kiti.

GALERIJA

  • Prezidentė kviečia kartu kurti kalėdinius gerumo stebuklus
  • Prezidentė kviečia kartu kurti kalėdinius gerumo stebuklus
R. Dačkaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Zmogus

Jo su tuscia pinigine dideliu Kalediniu stebuklu nepadarysi ...Manau reiketu daugiau ristingu sprendimu o ne tik graziu zopdziu ...

tam pseudo dr.ramanauskui

reikia skirti prezidentės darbus nuo VSD darbų ir kitų struktūrų padarytų "žygdarbių". Prezidentė nebuvo jokioje barikadų pusėje, net manau daugiau palaikė N.Venckienę, nes pripažino, kad ji mergaitės jėga nelaiko, tačiau kištis į teisėsaugos reikalus ji neturi teisės. Reikia pripažinti, kad byla turėjo būti ištirta prieš daug metų, o dabar galima svaidytis tik piktais žodžiais. Jei Neringa turi svarių įrodymų, filmuotos medžiagos ir Lietuvoje jaučiasi nesaugi, tai tegu ji ir lieka JAV, jei ji ten yra. O tie visi kaltinimai jai, berods kokie 6-8,manau, yra laužti iš piršto arba pritempti, idant ją sudoroti. Tad ne prezidentės reikalas spręsti šį galvosūkį, o teisėsaugos, kuri privalo būti nešališka ir teisinga. Bet ar taip yra?

> Ramanauskui

Tikras kalędinis stebuklas būtų, jei pačiam pavyktų galų gale nukloniuot iš patvorio. To ir linkiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS