Respublikinio priklausomybės ligų centro vadovo konkursą laimėjo E. Subata | kl.lt

RESPUBLIKINIO PRIKLAUSOMYBĖS LIGŲ CENTRO VADOVO KONKURSĄ LAIMĖJO E. SUBATA

Respublikinio priklausomybės ligų centro vadovo konkursą laimėjo iki šiol laikinojo direktoriaus pareigas ėjęs medicinos mokslų daktaras psichiatras Emilis Subata.

Jis įstaigai vadovavo nuo 1992 metų. Nuo 2017 metų lapkričio jis ėjo laikino direktoriaus pareigas.

Kaip praneša Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), vadovas išrinktas pagal naują tvarką, kai vertinti kandidatų kvalifikaciniai reikalavimai, tada juos vertino atrankos komisija, o paskutiniame etape du kandidatai turėjo pokalbį su ministru Aurelijumi Veryga.

Šio centro vadovo konkursas gegužės pabaigoje buvo paskelbtas antrą kartą. Prieš tai jis skelbtas sausio pabaigoje, bet buvo atšauktas.

Kandidatai į šias pareigas privalėjo turėti socialinių mokslų arba biomedicinos mokslų srities aukštąjį universitetinį ar jam prilygintą išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį), taip pat – ne mažiau trejų metų vadovaujamojo darbo patirties.

Priklausomybės ligų centras yra gydymo įstaiga, teikianti medicinos, psichologines ir socialines paslaugas žmonėms, žalingai vartojantiems alkoholį, narkotines medžiagas ar tabaką, bei jų šeimos nariams.

Respublikinis priklausomybės ligų centras veikia nuo 2017 metų lapkričio, kai penki atskiri priklausomybės ligų centrai buvo sujungti į vieną įstaigą. Nuo tada E. Subata laikinai jai vadovauja. Prieš tai jis buvo Vilniaus priklausomybės ligų centro vadovas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Dorothy Richard

Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV doleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. GAliu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau. apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­orkLinks3.Com

nes senukuos viskas pinga

Tikesimes kad naujas vadovas teiks NELAIMINGOSMEILES SINDORMO GYDYMO paslaugas ir EX-partneriu psihofiziologine reabilitacija, otai zinote visi perkame ir ne tik maximoj, visi vaziuojam i palanga ir dar naudojames internetu, o po to einame idarba... pasalugos galetu buti mokamos be valstybines ompensacijos ir tremtiniams bei pensinikams JOKIU NUOLAIDU JIE IR TAIP TRANPORTAS BEVEIK NEMOKAMAS.. cia a kaip isblaivinimas... na pannasisiai :)

Italas

Reikia sakyti ne "girtuoklis", o "netradicinio blaivumo žmogus".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS