Rusija skelbia sulaikiusi neteisėtai į ją patekusį Lietuvos pilietį: URM duomenų neturi | kl.lt

RUSIJA SKELBIA SULAIKIUSI NETEISĖTAI Į JĄ PATEKUSĮ LIETUVOS PILIETĮ: URM DUOMENŲ NETURI

  • 5

Rusijos tarnyboms skelbiant apie sulaikytą neteisėtai į šalies teritoriją iš Estijos patekusį Lietuvos pilietį, Lietuvos Užsienio reikalų ministerija tvirtina informacijos apie šį įvykį neturinti.

Rusijos žiniasklaida, remdamasi Federaline saugumo tarnyba (FSB), antradienį informavo, kad minimas pažeidėjas į šalį atvyko atvirame krovininio traukinio vagone, jis pastebėtas Ivangorodo geležinkelio patikros punkte.

Lietuvos Užsienio reikalų ministerija BNS nurodė, kad „nesame gavę informacijos apie sulaikytą Lietuvos Respublikos pilietį“.

Kaip skelbiama, Lietuvos pilietis sulaikytas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto Rusijos sienos kirtimo. Už tai Rusijoje gresia iki dviejų metų laisvės atėmimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Labai

gerai padarė pagarba RUSIJAI

Vytas

URM iš viso nežino nieko apie LR piliečius. Jeigu kas buvo susidūręs su problemomis užsienyje, puikiai tai supranta. Lenkų, Rumunų ar bet kurie kitų ambasadų darbuotojai jau būtų suradę savo pilietį, o pas mus viskas prieš žmogų, URM duomenų neturi, nes buvo savaitgalis arba po darbo, jie viską sužino iš žurnalistų, o ne žurnalistai iš urm, t.y. viskas per kitą galą. Čia kaip stomotologas prieš apžiūrą lieptų kelnes nusimauti

Turbut

"neelitinis",jei nera duomenu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS