S. Malinauskas: aš buvau asmeniškai A. Verygos patikintas, kad reagentų nepritrūks | kl.lt

S. MALINAUSKAS: AŠ BUVAU ASMENIŠKAI A. VERYGOS PATIKINTAS, KAD REAGENTŲ NEPRITRŪKS

Buvęs premjero patarėjas bei Visuomenės informavimo grupės vadovas dėl koronaviruso Skirmantas Malinauskas teigia, kad dirbdamas Vyriausybėje visą laiką turėjo sveikatos apsaugos ministro Aurelijus Veryga asmeninį patikinimą, jog reagentų kiekis koronaviruso tyrimams atlikti yra pakankamas.

„Tai yra Sveikatos apsaugos ministerijos sritis. Dėl testavimo visą laiką buvo diskusija ir spaudimas ministrui, kad plėskime testavimą, ir visą laiką buvo (A. Verygos – ELTA) tikinimas, kad ne dėl reagentų trūkumo yra daromas testavimas tik vienoje laboratorijoje. Tai buvo sakoma viešai ir neviešai tiek premjerui, tiek man, kaip Visuomenės informavimo grupės vadovui“, – LRT laidoje „Dienos tema“ kalbėjo S. Malinauskas.

„Man dirbant niekada net nekilo klausimas, kad gali pritrūkti reagentų. Aš turėjau asmeninį ministro patikinimą, kaip ir visa visuomenė, kad jų nepritrūks“, – pridūrė jis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Vargšas p.Skirmantas Malinauskas,

vargu ar supranta ,kad TIK. miliūtėms ir valatkoms bus kol kas reikalingas ! Labai gražiai vakar ,, Lietuvos ryto " TV laidoje pakalbėjo Norvegijoje dirbantis , KONSEVATORIŲ partijos buvęs Sveikatos apsaugos ministras p.Raimundas Alekna kaip Norvegijoje vyksta kova su pandemija .Ir nė vieno blogo žodžio nej p.A.Verygai,nei vyriausybei ,TIK apie tai KAIP Norvegijos opozicionieriai elgiasi tokiu sunkiu metu . Mūsiškiai turi mokytis ir mokytis !

ikyrejai

Malinauskai baik males SUDA juk puikiai supranti kad pati issviede is premjero patareju o Ministeris Veryga ir toliau saziningai atlieka savo pareigas Nekirsink tautos nes su savo demagogijom jau ikyrejai

Joo

Buvo prastas patarėjas, nes nesugebėjo nieko įtikinti, Jei būtų pataręs valkatųiš Europos neįsileisti, tai viruso išviso nebūtų, ir tų reagentų nereikėtų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS