S. Skvernelis neatmeta tikimybės, kad karantinas gali baigtis gegužės 11-ąją | kl.lt

S. SKVERNELIS NEATMETA TIKIMYBĖS, KAD KARANTINAS GALI BAIGTIS GEGUŽĖS 11-ĄJĄ

Premeras Saulius Skvernelis sako, kad dar sunku pasakyti, ar karantinas bus pratęstas toliau. Vis dėlto S. Skvernelis neslepia, kad yra galimybė, jog karantinas baigsis gegužės 11 d., tačiau tam tikri apribojimai būtų taikomi ir toliau.

„Vyriausybė apsispręs, apie tai dar anksti kalbėti“, – pirmadienį žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.

Paklausus, ar Vyriausybė dėl karantino termino spręs šią savaitę, premjeras tai paneigė.

„Ne, tikrai ne“, – patikino S. Skvernelis.

Jo teigimu, yra galimybė, kad karantinas baigsis gegužės 11 d., tačiau, pasak S. Skvernelio, įvairūs apribojimai bus taikomi toliau.

„Turime suvokti, kad su tam tikromis apsaugos sąlygomis mes turėsime pakankamai ilgai gyventi“, – akcentavo ministras pirmininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

kaunietis

Kada šeimos gydytojai informuos namuose sergančius ligonius ,kad jau leidžiama daryti ekoskopijas ir skirti tinkamą gydymą kenčiantiems ligoniams---tai dideli skausmai su stuburo susirgimais,kada užspaudžiami kojos nervai.Antras mėnuo ,kaip ligoniai gyvena gerdami saujom nuskausminamuosius ir nesimato pabaigos.Pora mėnesių iki karantino pralaukė eilėje daryti tyrimus ekoskopu ir lysti į ,,lovį,,dabar neaišku kada pateks ,ar bus užskaitytas pralauktas terminas.p.Premjere ,Jūs rūpinatės visais klausimais,padėkite ir šiais klausimais .

Jonui

Kaip Jonas,taip durnelis

>Jonai< \\\\\.../////

Atmink,Švedijoj gyvea 10 milijonų,Lietuvoj 2 milijonai.Procentaliai nedidelis skirtumas,švedijos nenaudai.---Tik jau ne 10 kartų.Bet jie visą laiką dirba ir sprogimo nebuvo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS