S. Skvernelis: patentų biuras atsisakė registruoti pavadinimą „Tėvynės labui“ | kl.lt

S. SKVERNELIS: PATENTŲ BIURAS ATSISAKĖ REGISTRUOTI PAVADINIMĄ „TĖVYNĖS LABUI“

  • 9

Premjeras Saulius Skvernelis pranešė, kad Valstybinis patentų biuras atmetė jo prašymą registruoti pavadinimą „Tėvynės labui“.

„Valstybinis patentų biuras pranešė atsisakantis registruoti pavadinimą „Tėvynės labui“ kaip didelę simbolinę vertę turintį žymenį“, – feisbuke pirmadienio vakarą parašė premjeras.

Jis teigė, kad džiaugiasi tokiu sprendimu, nes tai „pagaliau baigs diskusijas apie tai, ar ši frazė gali tapti kokio nors politinio judėjimo pavadinimu“.

„Ne, negali - ir niekada netaps. Puiku. Toks ir buvo šio ženklo registracijos tikslas“, – teigė S. Skvernelis.

Gruodžio mėnesį buvo pranešta, kad S. Skvernelio advokatas pateikė prašymą registruoti prekės ženklą „Tėvynės labui“ politinių susirinkimų rengimui.

Šis sprendimas sulaukė kritikos, o ministras pirmininkas po to pareiškė, kad registracija siekė, jog šūkiu nepasinaudotų kiti politikai.

S. Skvernelis naudojo šūkį „Tėvynės labui“ prezidento rinkimų kampanijoje.

Šį šūkį naudoja kariškiai ir statutiniai pareigūnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

zenius

patentu biuriu dabar kapiec.. atkersys dabar . visus isvaikys.. TAUTIECIAI, ar jums neslyksti ta valdzia.. ? kiek gi dar ja kesim... Ai , cia saugumieciams skaitantiems sitas zinutes,, Rusai puola. ir dabar galvokit.....

TAIGI SAKE , KAD JAU UZREGISTRAVO !!!

Skvenelis bando isbristi is srutu duobes i kuria pats ritosi nuo pirmos premjeravimo dienos ...

nepartinis

Jei Skvernelis oficialiai pasikeistu savo varda pavarde pavarde i Tevynes Labui ar Tevybe Labas, nebutu tikrai problemos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS