S. Skvernelis: šiemet Velykas sutikime kitaip, jei norime sulaukti kitų Velykų | kl.lt

S. SKVERNELIS: ŠIEMET VELYKAS SUTIKIME KITAIP, JEI NORIME SULAUKTI KITŲ VELYKŲ

Premjeras Saulius Skvernelis akcentuoja, kad, norint sustabdyti koronaviruso plitimą ir išvengti mirčių, būtina artėjančias Velykas praleisti namuose su pačiais artimiausiais. Ministras pirmininkas tikinčiuosius ramina, kad šv. Mišios bus transliuojamos, o pasimelsti galima ir namuose.

„Jeigu mes norime Velykas sutikti su savo artimaisiais ir kitais metais, ir dar kitais metais, ir dar po penkerių metų, tai gal šitos Velykos tegul būna kitokios. Namuose, su savo artimaisiais, su savo šeimos nariais, be judėjimo, be važinėjimo po Lietuvą, nes tokiu būdu mes tiesiog galime neturėti kitų Velykų“, – Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė S. Skvernelis.

Ministras pirmininkas taip pat akcentuoja, kad Velykų mišias galima bus stebėti ir namuose, jos bus transliuojamos.

„Kalbant apie Mišias, melstis galima ir namuose, tą Bažnyčia leidžia, pripažįsta. Manau, kad bus aukojamos Mišios, jos bus transliuojamos, bet be žmonių“, – informavo Vyriausybės vadovas.


„Turime iškentėti, turime pagalvoti apie savo tėvus, vaikus, apie kiekvieną iš mūsų. Ir šios Velykos Lietuvoje tikrai bus kitokios, negu buvo įprasta“, – pridūrė premjeras.

Gairės: Saulius Skvernelis, koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, Velykos, COVID-19 karantinas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ot dievoti pasidarė...

Pasakė kaip koks Vatikano kardinolas iš sakyklos. Urbi at orbi

Sigitas

Jus teisingai pastebėjote t.y. būtent LR vyriausybės premjeras ir jo ministrų kabinetas dėl koronoviruso covid 19 protrūkio valdo susidariusia situacija ir netidėliotinai greitai priima sprendimus. Savaime aišku t.y. reikia neužmiršti dėl to netikėto koronoviruso covid 19 protrūkio dauguma pasaulio valstybių buvo nepasiruošę ir todėl sprendimams priimti buvo daroma klaidų. Todėl dėl to premjeras nelipo ant BAČKOS ir negražbiliavo dėl esamos padėties, o priiminėjo tinkamus sprendimus.

gerai pasake

labai taikliai,o ziniasklaidai is vis pranesinejant apie 60 metu amziaus piliecius vertetu ju nezeminti ir neiterpretuoti amziaus cenzo,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS