Šalies vadovai sveikina Ispaniją Valstybės dienos proga: mus vienija tvirti ryšiai | kl.lt

ŠALIES VADOVAI SVEIKINA ISPANIJĄ VALSTYBĖS DIENOS PROGA: MUS VIENIJA TVIRTI RYŠIAI

  • 3

Šalies vadovai sveikina Ispaniją Valstybės dienos proga.

Prezidentas Gitanas Nausėda Ispanijos Karaliui Pilypui VI palinkėjo sveikatos ir laimės, o Ispanijai ir jos žmonėms – klestėjimo, vienybės ir sėkmės.

„Džiaugiuosi, kad mus vienija tvirti dvišaliai ryšiai, bendromis vertybėmis grįsta narystė Europos Sąjungoje ir NATO. Vertiname Jūsų karių dalyvavimą Baltijos šalių oro policijos misijose kaip svarų indėlį prisidedant prie mūsų regiono saugumo užtikrinimo. Esu tikras, kad veikdami kartu galime įveikti kylančius saugumo, politinius ir ekonominius iššūkius ir daug nuveikti ne tik savo šalių, bet ir viso žemyno labui“, – teigiama sveikinime.

G. Nausėda pabrėžė, kad visapusiškas abiejų valstybių piliečių bendradarbiavimas nuolat stiprėja, ir teigė besitikintis, jog artimiausiais metais Lietuvos ir Ispanijos žmonės atras dar daugiau galimybių plėtoti bendras verslo, turizmo, kultūros, mokslo ir švietimo iniciatyvas.

Premjeras Saulius Skvernelis sveikinime Ispanijos žmonėms gerovės ir klestėjimo.

Džiaugiuosi, kad mus vienija tvirti dvišaliai ryšiai.

„Esu įsitikinęs, kad ir toliau tvirtės partnerystė ir glaudus dialogas su Ispanija – mūsų patikima partnere Europos Sąjungoje ir kitose regioninėse bei tarptautinėse organizacijose. Jūsų šalies nuolatinis stiprus indėlis į NATO oro erdvės patruliavimo misiją Lietuvoje yra labai vertinamas ir išlieka strategiškai svarbus ateityje“, – sakoma premjero sveikinime.

Pasak S. Skvernelio, tolesnis dvišalių santykių plėtojimas valstybiniu lygiu, įtraukiant šalių piliečius prekybos, investicijų ir kultūros ryšių srityse, ir toliau turės didžiulę įtaką būsimam bendradarbiavimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ir

kur tik biznis visur /vienija/ tai pasilikit sia /vienybe/ sau nes mes is jos turime tik dzin.....per sia /vienybe. pensiju indeksavimas tik jusu pliurpaluose svarbu A saukstai ir gaubicos.....

taip taip

mus vienija begalė lietuvių vergų rankų Ispanijos pomidorų šiltnamiuose ir iš Lietuvos kilusių banditų bizniai ir turtas

Kavenskis

O kaip su baskais siknalaiziai ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS