Seimo narė A. Bilotaitė laukiasi antro vaiko | kl.lt

SEIMO NARĖ A. BILOTAITĖ LAUKIASI ANTRO VAIKO

  • 74

Seimo narė Agnė Bilotaitė džiaugiasi ir gyvena laukimu. Moteris savo feisbuko paskyroje pranešė, kad laukiasi vaiko.

Moteris jo laukiasi su savo draugu Gintu Petrumi.

"Pavasaris - nuostabus metų laikas. Į Lietuvą sugrįžta gandrai... Ties mūsų namais šiemet jie stabtelėjo ilgėliau. Taip, tiems, kurie jau manęs teiravosi, galiu patvirtinti, kad mūsų šeima gyvena laukimu. Ir tai yra didžiausia palaima, begalinis džiaugsmas ir gražiausia, kas mums galėjo nutikti", - parašė politikė.

Paskelbusi šią naujieną, Seimo narė feisbuke sulaukė daug sveikinimų.

A.Bilotaitei tai bus antras vaikelis.

GALERIJA

  • Agnė Bilotaitė
Rašyti komentarą
Komentarai (74)

Kovienskas

Nejaugi Lietuvai ir pasauliui vos ne pirmos svarbos faktas yra seimo narės palaidas gyvenimas? Straipsnis laikomas jau bene trečią dieną. Keistoka, kai ne santuokoje laukiama kūdikio, gi nėščioji dar ir giriasi, jog laukiasi vaiko nuo vedusio vyro, kelių vaikų tėvo. Lietuva tuoj taps benkartų kraštu, o paskui raudos kaip skandinavai: girdi, ko mes pridarėme su tais laisvais papročiais, sex revoliucija ir pan. Ponios Bilotaitės gyvenimo būdas gėdingas ir nederėtų apie šūkalioti. P. S. Visada balsavau už TS – KD partiją, bet dabar imu abejoti. Kokie čia konservatoriai ir krikščionys, jei toje partijoje vyksta amžini dorovės skandaliukai. Fui.

Mociute

Sakyciau ,ne musu reikalas ,tegu auga sveiki ir laimingi, bet savo tokio gyvenimo nereklamuociau, cia juk Seimas ,o ne kokia ,,kontorele,, tai koks pavyzdys jaunimui ?

zelemuncikas

Komentaruose pasklido kalbos,kad slapta susituokę mokytojai ir dęstytojai kaltina mane išprievartavimu?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS