Šeimų sąjūdis kviečia į Didįjį šeimos gynimo maršą Druskininkuose | kl.lt

ŠEIMŲ SĄJŪDIS KVIEČIA Į DIDĮJĮ ŠEIMOS GYNIMO MARŠĄ DRUSKININKUOSE

Lietuvos šeimų sąjūdis Druskininkuose, Gineikos parke, šeštadienį rengia tradicinį metų renginį – Didįjį šeimos gynimo maršą.

Pasak organizatorių, renginys organizuojamas trečius metus iš eilės, 2021 metais jis pradėtas kaip protestas – Šeimos šventė.

Organizatorių prašyme išduoti leidimą renginiui nurodyta, kad planuojamas dalyvių skaičius yra 50, numatomas renginio žiūrovų skaičius gali siekti nuo kelių šimtų iki 3 tūkstančių.

„Tai yra šventė, ne politinis renginys, apie tai, kiek bus žmonių, mes negalvojame. Tai yra pramoginis renginys – dar 2021 metais įvardinome, kad šitie renginiai palaipsniui turi tapti kasmetinėmis šeimos dienos paminėjimo šventėmis“, – BNS sakė Lietuvos šeimų sąjūdžio tarybos pirmininkas Raimondas Grinevičius.

Organizacijos kvietime pažymima, kad šventės metu be įvairių edukacijų, užsiėmimų, sporto rungčių su pažįstamais ir draugais planuojama aptarti „rūpimus klausimus ir susidėliosime bendrus planus, siekius bei tikslus“.

Pareigūnai ruošiasi renginiui, jam skirs didesnį dėmesį, kaip ir bet kuriam kitam masiniam renginiui.

Renginiui ruošiasi ir policijos pareigūnai.

„Pareigūnai ruošiasi renginiui, jam skirs didesnį dėmesį, kaip ir bet kuriam kitam masiniam renginiui“, – BNS sakė Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

Pernai negavusi leidimo renginiui sostinėje asociacija jį organizavo privačioje erdvėje Kauno rajone.

Pirmą kartą Didysis šeimos gynimo maršas surengtas 2021-ųjų gegužę Vilniuje. Į jį automobilių kolonos vyko iš įvairių šalies miestų.

Organizacija teigia pasisakanti už tradicines šeimos vertybes, prigimtinę šeimą ir konstitucines piliečių teises.

Pernai rudenį iki tūkstančio žmonių Vilniuje rinkosi į Lietuvos šeimų sąjūdžio protesto mitingą, kurio dalyviai pabrėžė ginantys Konstitucijoje įtvirtintas vertybes.

Lietuvos šeimų sąjūdžio interneto svetainėje tuomet nurodyta, kad mitingo dalyviai pasisako prieš Civilinės sąjungos įstatymą, Vyriausybės politiką smarkiai išaugus energijos kainoms.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Penktakoloninė

kroksinių šaika.Bananų jems.

Anonimas

nu ka eilini karta iesko kvailiu kad jie juos i seima isrinktu . Juk buvo gelbetoju jau tik va jie nori sau siltos vieteles daugiau nieko .

Alkašų

Gauja susibūrė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS