A. Sysas perspėjo apie grėsmę laiku negauti pensijos | kl.lt

A. SYSAS PERSPĖJO APIE GRĖSMĘ LAIKU NEGAUTI PENSIJOS

Šių metų pradžioje tūkstančiai pensininkų laiku nesulaukė pensijos, ir ši situacija dabar gali vėl pasikartoti, nes valdantieji iš savo klaidų nepasimokė, apie tai perspėjo Seimo narys socialdemokratas Algirdas Sysas.

Pasak jo, aiškėja, kad valstybei priklausanti bendrovė „Lietuvos paštas“ be valdybos, kuri praėjusią savaitę buvo atleista, negali dalyvauti konkurse dėl pensijų išnešiojimo.

Pasak A. Syso, susiklosčiusi situacija rodo, kad susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius nevaldo situacijos, o valdantieji iš ankstesnių istorijų nepasimokė.

„Šių metų pradžioje tūkstančiai žmonių laiku nesulaukė pensijų, ir tai įvyko dėl to, kad tiekėjai nesusitvarkė su užduotimi. Pensijų išnešiojimas – grynai organizacinis klausimas. Panašu, kad ūmai atleidus valdybą apie tai nė nebuvo galvojama, ir toks elgesys – nepateisinamas“, – sakė A. Sysas.

Pensijų išnešiojimas – grynai organizacinis klausimas. Panašu, kad ūmai atleidus valdybą apie tai nė nebuvo galvojama, ir toks elgesys – nepateisinamas.

Parlamentaras pabrėžė, kad valdantieji kuo skubiau turi spręsti susiklosčiusią situaciją, jog šių metų sausį nutikusi situacija nepasikartotų.

„Lietuvos paštas“ buvo pasiruošęs perimti pensijų išnešiojimo funkciją, ministerijos atstovai Seimo komitetuose lingavo galva. Apie tai buvo diskutuota prieš mėnesį. Dabar turime nesusipratimą lygioje vietoje“, – pridūrė A. Sysas.

Ketvirtadienį rengiamas neeilinis Seimo Ekonomikos komiteto posėdis, kuriame bus siekiama išsiaiškinti susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus sprendimo atleisti visą „Lietuvos pašto“ valdybą motyvus ir aplinkybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

sysas

tai kaip tas šuo, loja, kai traukinys nuvažiavo, kiek galima..., sysai, baik loti, daryk, o ne lok ....

Alis...

nieko nėra blogesnio kai iš paprasto vargšo tampa ponu... šunponiu?...

zmogus

Ka p. Sysas padare gero kaip Seimo narys Lietuvos zmonems. Issedejo visa gyvenima Seime, uzsidirbs gera pensija ir ponas. O dabar is 3 Euru saiposi. Ar rasti tris eurus ar atimti juos. Ir aliejaus butelis niekur nesimeto. Kai 1 cnt elektra pabrangsta visa Lietuva po centa turtuoliams versus sukuria, o dabar is triju Euru issisaipo. Per daug sotus seimunai esate. Juk ne danguj gyvenat.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS