A. Tapinas pasidalijo naujienomis apie „Laisvės pikniką“: vyks kitame mieste | kl.lt

A. TAPINAS PASIDALIJO NAUJIENOMIS APIE „LAISVĖS PIKNIKĄ“: VYKS KITAME MIESTE

  • 24

Festivalio „Laisvės piknikas“ sumanytojas, žurnalistas ir visuomenininkas Andrius Tapinas pasidalijo naujienomis apie šiemet penktąjį kartą įvyksiantį renginį.

„Jis įvyks 2020 metų rugpjūčio 29 dieną, bus dar didesnis, įdomesnis ir įspūdingesnis, bet vyks jau nebe Kaune, o Vilniuje, Vingio parke. Kodėl? Labai džiaugėmės ir kauniečių, ir Kauno NVO, bendruomenių, universitetų aktyviu dalyvavimu, bet vis dėlto renginį, kuriam ruošiamės pusę metų ir atiduodam visas jėgas, norime daryti ten, kur esame laukiami (arba labai labai nelaukiami, bet čia jau „Laikykitės ten“ regioninių kelionių kryptys), – socialiniame tinkle rašo A. Tapinas. –  Viskas tik į gerą. Vieta tikrai legendinė, vis dar menanti šimtatūkstantinius Sąjūdžio mitingus ir megakoncertus. Laukia Seimo rinkimų metai, tad bus tikrai audringi debatai ir diskusijos, kas mūsų laukia per artimiausius ketverius metus, originalūs ir įdomūs NVO prisistatymai, pramogos ir žaidimai visai šeimai, puikus koncertas ir dar kelios naujienos, kurias kol kas pasilaikysime užantyje.“

Primename, kad „Laisvės pikniko“ pagrindinė idėja – saugoti laisvę ir demokratiją.

„Festivalis gali būti koks tik nori, tačiau vien pramogų festivaliu jis tikrai netaps. Ta festivalio dalis, kur keičiamasi mintimis, diskutuojama, irgi plečiasi“, – pernai kauno.dienai.lt tikino renginio sumanytojas.

Pasak žurnalisto, viskas plečiasi dėl to, kad renginyje kasmet apsilanko vis daugiau žmonių. Organizatoriai skaičiuoja, kad pirmajame, Kauno rajone, Akademijoje, vykusiame „Laisvės piknike“ dalyvavo apie 7–8 tūkst., antrajame – 12 tūkst., trečiajame – 15 tūkst. žmonių.

Anot žurnalisto, pernai festivalis pritraukė daugiau nei 30 tūkst. žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Anonimas

ne dzeciuk ,ne psiuk mne ten tapinas

Anonimas

gaila kad zmogus neprarades proto ir matytamas ta supuvusi tvarta o ne dvara kur dar is jo kazkas liko iki tiek nusizemint kad ptarnaut tvarta

Kauno

vieningai milicininkijai renginys, matyt, nepatiko...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS