Užbaigta Joniškio stadiono rekonstrukcija | kl.lt

UŽBAIGTA JONIŠKIO STADIONO REKONSTRUKCIJA

  • 0

Užbaigta Joniškio stadiono rekonstrukcija, jame įrengti teniso kortai, universali bei krepšinio aikštelės.

Kaip šią savaitę pranešė miesto savivaldybė, stadione įrengti lietaus surinkimo ir nuvedimo, elektros energijos inžineriniai tinklai bei futbolo aikštės laistymo sistema, atlikti aikštynų pagrindų įrengimo, asfaltavimo darbai, įrengta futbolo aikštės laistymo sistema.

Taip pat įrengta teniso treniruočių aikštelė, bėgimo takai, lengvosios atletikos sektoriai, sumontuotos apšvietimo bei vaizdo stebėjimo sistemos, įrengtos 360 vietų žiūrovų tribūnos.

Pasak savivaldybės, projektas finansuotas sporto rėmimo fondo lėšomis. Bendra jo vertė siekia apie 1,6 mln. eurų.

Atskiru projektu stadione pastatytas dešimties modulinių namelių kompleksas, juose įrengtos žaidėjų persirengimui skirtos patalpos su dušais ir tualetu, patalpos teisėjams ir darbuotojui bei inventoriui sandėliuoti, tualetas stadiono lankytojams.

„Tikimasi, kad atnaujinta ir išplėtota sporto infrastruktūra, paskatins gyventojus būti fiziškai aktyvesniais, rūpintis savo sveikata, naudotis teikiamomis paslaugomis. Taip pat svarbu rūpintis jaunimo užimtumu, skatinti rinktis sveikesnį ir aktyvesnį gyvenimo būdą, atsisakant žalingų įpročių ar pagundų daryti nusikalstamas veikas“, – nurodoma pranešime.

Anot savivaldybės, stadiono atidarymas planuojamas rugsėjį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS