V. Adamkus apie insultą patyrusios žmonos savijautą: viskas eina geryn | kl.lt

V. ADAMKUS APIE INSULTĄ PATYRUSIOS ŽMONOS SAVIJAUTĄ: VISKAS EINA GERYN

  • 4

Prezidentas Valdas Adamkus teigia kiekvieną dieną lankantis insultą patyrusią žmoną Almą ir pastebintis, kad jos savijauta gerėja. 

„Ji jau geros nuotaikos, atrodo, viskas keičiasi, eina gera linkme. Šiuo metu jai atliekamos reabilitacijos procedūros, mankštos, – portalui tv3.lt kalbėjo kadenciją baigęs prezidentas. – Ji jau trečią dieną leidžia reabilitacijos skyriuje. Mes su ja tikimės, kad savaitės pabaigoje ji bus paleista į namus. Matau jos nusiteikimą dirbti, stiprėti. Labai viltingai žiūriu į šią situaciją ir tikiu geriausiu.“

Jau buvo rašyta, kad A. Adamkienė insultą patyrė rugsėjo pabaigoje.

Tačiau moteriai į ligoninę teko vykti ir rugsėjo pradžioje. V. Adamkus tuomet pasakojo, jog ponia Alma buvo su juo lauke, paskui nuėjo į namus žiūrėti žinias. Po kelių minučių įėjęs į namus jis pamatė žmoną, kambaryje gulinčią ant grindų. Išsigandęs V. Adamkus skubiai iškvietė gydytojus. Medikai nutarė V. Adamkienę nuvežti į ligoninę.

Primename, kad praėjusią žiemą A. Adamkienė buvo atsidūrusi reanimacijoje. Į ligoninę pirmoji ponia pateko dėl virusinės infekcijos.

Šiemet vasario 10 d. A. Adamkienė atšventė 92-ąjį gimtadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

KAIP GERAI, KAIP GERAI, KAD IRA SARIDONO

IDOMU KIEK MENESIU LAUKE EILES PAS SPECIALISTA SI PERSONA 0.

?

Ar Alma zinojo, kad Valdo tapkes buvo Lietuvoje, kol ji su juo mylejosi?

viskas eitu geryn,

jei jus adamkieviciai isvarytumet i savo Amerike,netrukdytumet vietiniams gyvent.Uz kokius nuopelnus jus cackina?Uz pagalba nualinant Lietuva, SKE.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS