Vairuotojas už pagalbą kelyje dėkoja policijos pareigūnėms | kl.lt

VAIRUOTOJAS UŽ PAGALBĄ KELYJE DĖKOJA POLICIJOS PAREIGŪNĖMS

  • 24

Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje pasidžiaugė, kad sulaukė padėkos iš jauno vaikino, kuriam pagalbą suteikė dvi Radviliškio miesto pareigūnės.

„Sulaukėme padėkos žinutės iš vaikino, vardu Faustas: „norėčiau padėkoti Radviliškio miesto pareigūnėms Eglei ir Justei už pagalbą kelyje. Pareigūnės pastebėjo sunkiai bevažiuojančią mano mašiną kelyje ir privažiavusios  paklausė, kas atsitiko. Kai paaiškinau, kad variklis perkaitęs ir bandau kaip nors važiuoti iki namų, kad neturiu artimųjų netoliese, kurie gali padėti, jos pasisiūlė padėti įsigyti aušinimo skysčio mašinai ir pamokė, kaip elgtis tokioje situacijoje. Labai ačiū!!!“, - rašoma Lietuvos policijos feisbuko paskyroje.

12 metų policijoje dirbančiai Justei ir nė metų neišdirbusiai Eglei teko ne kartą pagelbėti žmonėms. Jos sako, kad pagalba yra tik smulkmena, tačiau patekusiems į bėdą ji būna labai svarbi. Visgi abi pripažįsta: „smagu, kai tarnaudamas žmogui, sulauki grįžtamojo ryšio“.

Pasirodo, birželio 30-ąją Radviliškyje dirbusios pareigūnės pamatė priešpriešiais labai lėtai važiuojantį automobilį BMW.

Privažiavusios prie jau sustojusio BMW, jos išvydo jauną, kiek sutrikusį, vairuotoją, kuris paaiškino, kad važiuodamas iš Šiaulių į Radviliškį, stojo jau keletą kartų dėl užvirusio aušinimo skysčio ir vis užkaistančio variklio. Pareigūnės ne tik davė naudingų patarimų, kaip būtų protingiausia elgtis, bet ir pavėžėjo jį nusipirkti aušinimo skysčio. Galiausiai problema buvo išspręsta ir vyras laimingai pasiekė namus.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Tomas

Kai turi masina pagaminta prieš 2000. Tai visa Garaza reikia su savim vežtis. Žinau iš patirties

Juozas iš kaimo

Aš visą garažą su savimi pasiimu kai keliauju, nors vietos bagažui ir nelieka, bet zinau, kad kai nuvažiuosiu į vietą, mano tepalo dėmes pamatys per kilometro atstumą

Minde

Tadis Lopas.per tokus kaip tu ir formuojasi mieste kamščiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS