A. Veryga po susitikimo su Minedu: kuo esame geresni už Mindaugą? | kl.lt

A. VERYGA PO SUSITIKIMO SU MINEDU: KUO ESAME GERESNI UŽ MINDAUGĄ?

  • 24

Penktadienį sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga susitiko ir pabendravo su sąjungos "Nebūk naivus kelyje" prezidentu Mindaugu Jonušu. Praeityje šis vyras buvo žinomas Minedo pseudonimu.

Lietuvos žiniasklaida šį susitikimą savaip interpretavo, daugelis skaitytojų susidarė įspūdį, kad M.Jonušas tapo ministro patarėju. Internete apie šį susitikimą pasipylė ne patys gražiausi komentarai.

Į tai sureagavo ir pats A.Veryga.

"Ką gi patyčių meistrai. Dar ir dar kartą parodėt, kad nemokate ir negalite priimti visų ir visokių visuomenės narių be patyčių ir pagiežos.

Turiu rimtą klausimą. Kuo bet kuris iš mūsų esam geresni už Mindaugą? Tuo, kad mokam rafinuočiau tyčiotis?". - savo feisbuko paskyroje parašė A.Veryga.

Ministras pasipiktinęs klausė: "Kada išmoksime skaityti ne tik antraštes, bet ir tekstą?".

A.Veryga nemano, kad pasielgė nepamatuotai. "Taip, susitikau su Mindaugu, kaip susitikau ir su netradicinės orientacijos, ir translyčiais žmonėmis. Kaip, kad susitikau su netradicinės ir tradicinės medicinos atstovais, kaip susitikau su gimdymų namuose šalininkais ir priešininkais. Ir dar susitiksiu su kitais ir kitomis, kurių visuomenė nemėgsta ir nekenčia. Susitiksiu, nes man visi Lietuvos žmonės yra svarbūs ir jie turi teisę išsakyti savo nuomonę neužsitraukdami patyčių ir būdami išklausyti. Jei manote, kad su šituo susitikimu "pramušiau kažkokį dugną", tai labai klystate. Dar vieną dugną pramušė visuomenė, kurioje tiesiog nėra vietos kitokiems", - rašė sveikatos apsaugos ministras.

GALERIJA

  • Mindaugas Jonušas
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

idomu

veryga baig gerti ir puolam i musi uz dektine

paskutiniam

Perskaičiau visus komentarus, nesupratau kur ten kas kokias pamazgas pila.

Kenkėjai budi tundroj...

Man labai patinka komentatoriai kurie pila pamazgas ant mūsų valstybės ir mūsų. Reiškia pas mus ,gal iš lėto, bet reikalai sukasi į gerąją pusę. Šitie komentarai , logiškai apmąsčius , tai juodas pavydas. Taigi,ponai kenkėjai, varykit sau vėžį, bet žinokit , su tokia tulžimi, tai bus neišvengiama. Ir tokie žmonės , nesugebantys ieškoti pozityvo, jau būna mirę,o pūvančio kūno kvapas -tai visa ką beprimena , niekingą būtį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS