Vilniaus teismas priėmė nagrinėti F. Kirkorovo skundą dėl draudimo atvykti į Lietuvą | kl.lt

VILNIAUS TEISMAS PRIĖMĖ NAGRINĖTI F. KIRKOROVO SKUNDĄ DĖL DRAUDIMO ATVYKTI Į LIETUVĄ

Vilniaus apygardos administracinis teismas priėmė nagrinėti Rusijos atlikėjo Filipo Kirkorovo skundą dėl draudimo jam atvykti į Lietuvą.

Apie tai BNS ketvirtadienį informavo teismo atstovas Audris Kutrevičius.

Skunde F. Kirkorovas siekia panaikinti sausio 19 dieną Migracijos departamento priimtą sprendimą uždrausti jam į Lietuvą atvykti penkerius metus.

Pirmojo teismo posėdžio data dar nėra paskirta.

Sausio 19 dieną Migracijos departamentas Užsienio reikalų ministerijos prašymu įtraukė Rusijos atlikėją F. Kirkorovą į nepageidaujamų asmenų sąrašą Lietuvoje. Draudimas atlikėjui atvykti į Lietuvą galioja penkerius metus.

Užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio teigimu, žinomas atlikėjas savo daugkartiniais apsilankymais neteisėtai aneksuotame Krymo pusiasalyje „sąmoningai neigė Ukrainos teritorinį integralumą ir suverenitetą bei tokiu būdu netiesiogiai pateisino agresyvius Rusijos Federacijos veiksmus“.

Pasak G. Landsbergio, F. Kirkorovo dalyvavimas koncertuose Kryme „iš esmės kenkia Lietuvos nacionaliniam saugumui“.

GALERIJA

  • Filipas Kirkorovas
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Primityvus mąstymas

Tai tas pat, kas reikalauti, kad, pvz., aš įsileisčiau jį į savo namus, nes JIS to nori. Daug ko tu nori, daug ko aš noriu, bet tai nereiškia, kad kas nors turi pulti tenkinti tuos norus. Ir apskritai - KAS TU TOKS, kad tau nusispjauti, ar šeimininkai pageidauja tave įsileisti į SAVO erdvę? Suprask ir tai, kad tavo laikas jau praėjo. Eik, kur tave dar priima, ir nesibrauk per jėgą, kur esi nepageidaujamas, nes per tai ir juokingas tapsi. Toks yra scenos dėsnis - nuo jos reikia laiku nulipti.

earht king

turim savu o kame reikalas kad tas dydis švelniai žiūrint yra estetiškai kulūros stokoja , juk net per koncerta yra skandala su mergina sumušė po atlikimo dainos, o dar visko stokoja nera žodžiu grubumas labai savo maneras kelia laikas nurašyti, matom vaizda prastos kokybės kokie rūbai apranga juk savo rodo žmogui ,o dėl kuo jis čia taip veržiasi kam to reikia norite ijungkite rusijos televizijos programa ir matysite ta dydi veikėja, o čia teismai barnios nors per adatos skylutę, noriu to negana sedi ten ir konkurok mes apsieisim be fruktu, ar nėra kitu yra dabartiniu metu karantinas pandėmija palaukim kokia pora metu kol išsivalys o tada žmoniu gyvenimas po lengva susitvarkis pragyvenimo lygis kils nuo 2023metu kada atėis nauji seimunai protingesnio mastymo o ne alibabaki švediškos poemos o dabar juk dramaturgu surinko pilna klėti ir gyvenimas stovi vietoj mastykim juk laikas vietoj nestovi, ir vėl rodikles teks sukti, gana

Kirkorovas puikus dainininkas pavyzdys butu

Lietuvos tipo dainininkams. Rusijos ZVAIGŽDE
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS