VSAT: Lietuvos pasienyje su Baltarusija praėjusią parą apgręžti 122 migrantai | kl.lt

VSAT: LIETUVOS PASIENYJE SU BALTARUSIJA PRAĖJUSIĄ PARĄ APGRĘŽTI 122 MIGRANTAI

Lietuvos pasieniečiai praėjusią parą, rugpjūčio 26-ąją, apgręžė 122 migrantus, bandžiusius neteisėtai kirsti valstybės sieną ir iš Baltarusijos patekti į Lietuvą.

Kaip šeštadienį skelbia Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), kaimyninės Latvijos pasienyje su Baltarusija buvo ramu – neteisėtų užsieniečių neužfiksuota.

Lenkijos pasienio pareigūnai į savo šalį ketvirtadienį neįsileido 15 migrantų.

Iš viso nuo šių metų pradžios Lietuvos pasieniečiai į šalį neįleido 5003 migrantų.

Iš viso nuo praėjusių metų rugpjūčio 3 dienos, kai VSAT suteikta teisė apgręžti neleistinose vietose iš Baltarusijos bandančius sieną kirsti neteisėtus migrantus, jų iš Baltarusijos į Lietuvą neįleista 13 109.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Tipo vienu neileido o kitem velkome in Lituania apsurdas cia senden maciau dirbanti kasininke o prie juos padeta lentelia su uzrasu dirba ukre kalbetis rusu kalba dasigivenom laisvoi Lietuvoi greit Lietuvos zmones vargolei turesime uzmirsti savo Lietuviska kalba juk givename geroves valstibeja GEDA turetu tokia valdzia!!!

Piktas

O mongoloidus su tankais sugebesite sustabdyti? Daug snekat, o nematom nei rimtos ginkluotes, nei rimtos kariuomenes… Isigijo viena brokuota “Vilka” uz milijarda ir visi prie jo paveiksluojasi. Marazmas kgb rezervistu valstybeje!

:)))

o kiek priemet?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS