Vykti per valstybės sieną neleista 786 asmenims, neišleistas 371 žmogus | kl.lt

VYKTI PER VALSTYBĖS SIENĄ NELEISTA 786 ASMENIMS, NEIŠLEISTAS 371 ŽMOGUS

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) sekmadienio ryto, 8.00 val., duomenimis, nuo karantino paskelbimo pradžios, kovo 16-osios vidurnakčio, nebuvo leista vykti per valstybės sieną 786 asmenims, neišleista išvykti iš Lietuvos 371.

VSAT primena, kad nuo balandžio 3 d. asmenų ir (ar) jų asmeninės paskirties lengvųjų automobilių atvykimas į Lietuvos teritoriją leidžiamas tik per šiuos punktus: Kalvarijos-Budzisko, Saločių-Grenstalės.

Ekipažų ir įgulų nariai, kurie dirba tarptautinius komercinius vežimus vykdančiose įmonėse ar vykdo tarptautinius komercinius vežimus visų rūšių transporto priemonėmis, gali vykti per šiuos tarptautinius automobilių kelių sienos kontrolės punktus: pasienyje su Lenkija –Kalvarijos-Budzisko ir Lazdijų-Aradninkų, pasienyje su Latvija – Būtingės-Rucavos, Saločių-Grenstalės, Smėlynės-Medumi, pasienyje su Baltarusija – Medininkų-Kamenyj Log, Šalčininkų-Benekainių, Raigardo-Privalkos, pasienyje su Rusija – Kybartų-Černiševskojės, Panemunės-Sovetsko.

Visais kitais Lietuvą su kaimyninėmis valstybėmis jungiančiais keliais judėjimas yra draudžiamas.

Diplomatinis transportas leidžiamas per visus automobilių kelių punktus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kokios

cia gali buti isimt,ys jei karantinas tai visiems tuo paciu ir vsd stt ir kt. tai kokia cia /valdzia/ jei tokie cirkai vyksta gal tai nen visus veikia nes pasiskiepije bet nevisi zino?...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS