Vyriausybė leido atvykti per 40-čiai užsieniečių atlikti būtinus darbus (atnaujinta) | kl.lt

VYRIAUSYBĖ LEIDO ATVYKTI PER 40-ČIAI UŽSIENIEČIŲ ATLIKTI BŪTINUS DARBUS (ATNAUJINTA)

Vyriausybė trečiadienį leido į Lietuvą atvykti per 40-čiai užsieniečių iš koronaviruso paveiktų šalių atlikti įvairius būtinus darbus.

Ministrų kabinetas pritarė bendrovės „Meditecha“ prašymui leisti atvykti į Lietuvą ir atlikti būtinus darbus Klaipėdos universitetinėje ligoninėje Izraelio piliečiui, taip pat Tarptautinės Amerikos mokyklos prašymui įsileisti mokytojus iš Jungtinių Valstijų – šešis asmenis, kartu su šeimos nariais.

Taip pat pritarta bendrovių „Veimeris“, „Aconitum“, „Vakarų medienos grupės“, „Bio green“ prašymams iš viso leisti atvykti ir atlikti būtinus darbus 15 užsieniečių. Pritarta ir „Litgrid“ prašymui dėl vieno Turkijos piliečio, kuris turės atlikti darbus Kauno transformatorinės elektros pastotėje, taip pat leista atvykti 16 Ukrainos piliečių, kurie atliks darbus Vilniaus kogeneracinėje jėgainėje.

Pritarta ir Teisingumo ministerijos siūlymui įleisti 5 asmenis iš koronaviruso paveiktų valstybių – Rusijos, Australijos, Izraelio dėl santuokos sudarymo, tėvystės pripažinimo procedūrų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

""Nuostabu""

Kažin ar kas priima sprendimus turi su kuo galvoti, ligoniai, puota maro metu.

Gėda! Gėda!

LIETUVA pašalpinių šalis, tingi eit dirbt, tik pašalpas gauna, lodariai, kur tai matyta žmonės iš kažin kur atvaziuoja dirbt už musiškius tinginius, bedarbių daug , o dirbt nėra kam, todėl ir kviečiami užsieniečiai, o ką daryt daugiau.

Kolukio pirmininka i muila

Yra desimtys tukstanciu nenorinciu dirbti pasalpiniu kaimieciu islaikomu tokios pacios kaimieciu vyriausybes. Nuimti kaimieciams pasalpas ir siusti dirbti, o ne uzsieniecius kviestis! Kas per kvailys tas kolukio pirmininkas Karbauskis!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS