Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija aptars koronaviruso situacijos valdymą | kl.lt

VYRIAUSYBĖS EKSTREMALIŲ SITUACIJŲ KOMISIJA APTARS KORONAVIRUSO SITUACIJOS VALDYMĄ

Vyriausybės ekstremalių situacijų komisija ketvirtadienį nuotoliniu būdu aptars koronaviruso situacijos valdymą ir tolesnes priemones.

„Šis posėdis rengiamas, siekiant valstybės institucijų atstovams apsikeisti naujausia ir aktualiausia informacija bei užtikrinti, kad valstybės lygio ekstremalioji situacija švelninant karantino režimą būtų sėkmingai suvaldyta”, – BNS teigė vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė.

Vasario pabaigoje dėl koronaviruso plitimo grėsmės Lietuvoje paskelbta valstybės lygio ekstremali situacija.

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą, kovo 16 dieną šalyje paskelbtas karantinas, kuris galioja iki balandžio 27 dienos imtinai, tačiau greičiausiai jis bus pratęstas.

Posėdžio metu taip pat bus aptarti užsieniečių gydymo klausimai bei situacija dėl pernai Alytuje esančioje padangų perdirbimo gamykloje „Ekologistika“ kilusio gaisro.

Alytaus mieste ir rajone spalio viduryje paskelbta savivaldybės lygio ekstremali situacija. Alytaus mieste ketvirtadienį ji atšaukta, rajone – kol kas dar galioja.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Graži boba

Ir ko ten sėdėti Daug daugiau užsidirbtų !

Žilvinas Ručys

Nusikaltėliai turi atsakyti už nusikaltimą . Pažiūrėsim kas gins Lietuvos interesus nuo nusikaltelių padariusiu valstybei didžiulę moralinę ir finansinę žalą

Žilvinas Ručys

reikėjo galvoti sausio mėnesį , o dabar galvos kaip nuo kaleimo išsisukti padarius didžiulę moralinę ir finansinę žalą Lietuvai . Nukentėjusius asmenis ( ne turistus ) raginu kreiptis teismą ir kelt ieškinius . Nei vieno ne turisto nebūtu mire Lietuvoje , nei vienam ( ne turistui ) nebūtu sugadinta sveikata nuo viruso .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS