Z. Andrulėnas dalyvaus LRT vadovo konkurse | kl.lt

Z. ANDRULĖNAS DALYVAUS LRT VADOVO KONKURSE

  • 4

Nevyriausybinės organizacijos Nacionalinė švietimo taryba pirmininkas Zenonas Andrulėnas paskelbė dalyvausiantis LRT vadovo konkurse.

„Žodis telkti, reiškia ir vienyti. Šiai dienai LRT tai sunkiai sekasi, todėl ir pateikiau prašymą leisti dalyvauti konkurse eiti Viešosios įstaigos „Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija“ generalinio direktoriaus pareigas“, – sekmadienį savo „Facebook“ paskyroje rašė Z. Andrulėnas.

Jis 2020 metais dalyvavo Seimo rinkimuose su Centro partija-tautininkais.

Penktadienį Z. Andrulėnas pranešė sustabdęs savo narystę Tautos ir teisingumo sąjungoje (centristai, tautininkai).

Trečią kartą rengiant nacionalinio transliuotojo LRT vadovo konkursą, šių pareigų siekia keturi kandidatai.  Pretendentų pristatytus dokumentus LRT taryba vertins kitą savaitę, antradienį.

Viešai apie dalyvavimą konkurse pranešė dabartinė LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė ir Vilniaus universiteto docentas Mantas Martišius.

Tuo metu komunikacijos specialistas Aistis Zabarauskas pranešė trečią kartą konkurse nedalyvausiantis. Prieš tai du kartus jis varžėsi su dabartine vadove, tačiau pretendentai abu kartus surinko po vienodai balsų, tad konkursą teko kartoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

MELO RUPORAS UŽSTRIGO

kaunietis

Manau kad ten jau Garbaciauskaites naudai viskas sureguliuota. Bus kaip su Kauno kliniku direktorium

JAu seniai

reikia tą LRT išnešiot pakibini mat į visas puses Tiek vadovus tiek ta priklausoma tarybą Gerai būtų kad ateitų motyvuotas gabus žmogus pagal tikrą atrankos procesą atitikęs reikalavimus...IR JOKIŲ PARTINIŲ AR JUODO VERSLO GRAIBSTANČIO VALSTYBINIUS PINIGUS! NUO LRT NE ARČIAU KAIP PER PATRANKOS ŠŪVĮ!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS