Žiniasklaida: R. Valatka, R. Barysas, A. Bumblauskas, A. Avulis – buvę Komunistų partijos nariai | kl.lt

ŽINIASKLAIDA: R. VALATKA, R. BARYSAS, A. BUMBLAUSKAS, A. AVULIS – BUVĘ KOMUNISTŲ PARTIJOS NARIAI

  • 162

Žurnalistai Rimvydas Valatka ir Rolandas Barysas, istorikas Alfredas Bumblauskas, teisininkas Rolandas Valiūnas ir verslininkas Arvydas Avulis priklausė Komunistų partijai, pirmadienį skelbia portalas „15min“.

„15min“ nurodo, kad šių asmenų buvusią partinę priklausomybę skelbia išnagrinėjusi „Lietuvos įtakingiausiųjų“ reitingo skirtingų visuomenės grupių pirmuosius dešimtukus.

Anot portalo, pagal dokumentus keturi iš jų į Komunistų partiją įstojo jau Atgimimo laikotarpiu: A. Avulis – 1988-ųjų rugpjūtį, R. Valiūnas – tų pačių metų gruodį. Žurnalistai R. Valatka ir R. Barysas priimti dar vėliau – 1989 metų liepą ir spalį.

Tuo metu A. Bumblauskas į Komunistų partiją įstojo 1984-ųjų lapkritį.

Pasak „15min“, R. Barysas kategoriškai neigė buvęs Komunistų partijos nariu, nors archyve yra saugoma byla, taip pat išlikę ir kiti susiję dokumentai, išskyrus įskaitos kortelę.

Rašyti komentarą
Komentarai (162)

Pamenu, kaip apsiputoję šitie komunistai lojo ant valstiečių - žaliųjų :)

Rusų tarnautojas

Ar vėl komuniste r.valatka tyčiosies iš valstiečių partijos kaip 2008-2012 m. kiekvieną ryta "išvemdamas" porcija melo ir šmeižto per LRT radiją su malonumu įžeidinėjai visus kurie balsavo ir palaikė tuometinius valdančiuosius. Tokią tėvynės išdaviko taktika ar ne taip valatka, kokiu turi būti išgama niekada neatgailavus, neatsiprašius kad pardavei mūsų įsitikinimus ir vertybes. Nuo tavęs ne ką atsiliko tamstos sėkėjai Miliūtė, Jakilaitis, Tvaskienė ir t.t. P.S. ar atsimeni komuniste kaip per Šventų kūčių vakara kiekvienakart"iškilmingai" kad matytų Lietuva "sėdėdavai" liuteronų mišiose-ką tu norėjai tuo pasakyti?

Gitana

na senokai žinoma - kuo aršesnis landsbergininkas - tuo šlykštesnės praeities. Gaila, kad tas 100 000 psichinių ligonių juos vis išrenka į seimą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS