Žiniasklaida: Vaiko teisių tarnybos vadovė puse etato įdarbinta vadovauti SADM įstaigai | kl.lt

ŽINIASKLAIDA: VAIKO TEISIŲ TARNYBOS VADOVĖ PUSE ETATO ĮDARBINTA VADOVAUTI SADM ĮSTAIGAI

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorė Ilma Skuodienė metų pradžioje puse etato buvo įdarbinta laikinai vadovauti globos namams „Užuovėja“, šiuo metu veikiantiems kaip pagalbos nukentėjusiems nuo seksualinio smurto vaikams centras, trečiadienį pranešė naujienų portalas „Lrytas.lt“.

Į šias pareigas ją paskyrė socialinės apsaugos ir darbo ministrė Monika Navickienė. Ji portalui teigė, kad „Užuovejai“ I. Skuodienė galėtų vadovauti ir iki rudens, nes šiuo metu siekiama prijungti įstaigą prie Vaiko teisių apsaugos tarnybos.

Naująja darboviete savo privačių interesų deklaraciją I. Skuodienė papildė po žurnalistų klausimų. Ji teigė anksčiau pamiršusi tą padaryti.

I. Skuodienė sakė, kad derinti pareigas nėra lengva, dėl krūvio tenka aukoti ir savaitgalius.

„Sunkiai spėju ir tai yra tikrai nemažas iššūkis. Kol kas dirbame daugiau ties turiniu, žiūrime, ką žmonės veikia, bet tikiuosi, kad tas darbas, kuris dabar vyksta, yra atliekamas tikslingai. Jeigu bus įsakymas įstaigą jungti jau iš karto, manau, tai būtų dar didesnis iššūkis. Tenka pripažinti, kad praktiškai dirbu be savaitgalių“, – portalui sakė I. Skuodienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Ar truksta zmoniu?

Kad viena boba (vos zodi pralemenanti) gali uztupti dvi kedes?

reikia patikrinti šią poniutę

pusė etato tai papildomos 4 darbo val kas dieną, išeitų kad po 12 val ši socdidvyrė "dyrps" o šiaip tai valdiškų lėšų grobstymas niekuo nesiskiriantis nuo "čekučių" skandalo

Marius

Tsi turbut didelis uzpakalis pas ta suodiene,kad dvi kedes uzsedus?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS