Čekė „stebuklingai“ liko gyva patekusi po metropoliteno traukiniu | kl.lt

ČEKĖ „STEBUKLINGAI“ LIKO GYVA PATEKUSI PO METROPOLITENO TRAUKINIU

Viena čekė šią savaitę Prahos metropolitene išgyveno nukritusi po atvažiuojančiu traukiniu - ji iš tarpo tarp vagonų išropojo nenukentėjusi, antradienį pranešė policija.

Ta jauna moteris, kuri, kaip atrodo, stovėdama tiesiog užsnūdo, nukrito nuo platformos į pakankamai gilų griovelį tarp metropoliteno bėgių, todėl virš galvos pravažiavęs traukinys jos neužkliudė.

„Vaizdo įrašas rodo, kad toji moteris, laukusi traukinio, vos laikėsi ant kojų. Ji susvyravo ir nukrito tiesiai ant bėgių“, - sakoma policijos interneto svetainėje paskelbtame atstovės Evos Kropačovos pareiškime.

„Stebuklingu būdu moteris atsistojo, pasivalė kelnes ir nuėjo“, - sakė atstovė ir pridūrė, kad minima moteris atsisakė medicininės pagalbos ir alkoholio testo, tik pareiškė policininkams, kad yra „paprasčiausiai pavargusi“.

Incidentas įvyko anksti pirmadienį. Vaizdo medžiagoje matyti, kaip vienas praeivis prišoka jos sulaikyti, bet jo ranka per plauką jos nepasiekia. Moteris nukrenta tarp bėgių kelios akimirkos prieš atvažiuojant traukiniui.

Šiam sustojus, keli vyrai atsiklaupia ir ištraukia nelaimėlę pro tarpą tarp pirmojo ir antrojo vagonų.

Prahos metropolitene ir keli kiti keleiviai panašiu būdu yra išvengę mirties, sakė Prahos transporto kompanijos atstovas Petras Vorličekas.

„(Tarp bėgių) yra įduba, kai ten įkrenti, vagonas yra pakankamai aukštai ir tavęs nesužeidžia“, - sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS