Neringos kelyje žuvo motociklininkai | kl.lt

NERINGOS KELYJE ŽUVO MOTOCIKLININKAI

 

Skaudi avarija sekmadienio vakarą nusinešė dviejų žmonių gyvybes.

Apie 18 val. septintajame kelio Smiltynė-Nida kilometre, kelio vingyje motociklas "Suzuki GSF 600" trenkėsi į priešpriešiais važiavusį autobusą "Mann".

Žuvo motociklą vairavęs 25-erių metų kaunietis Kazimieras Mištautas ir su juo važiavusi keleivė. Merginos tapatybė dar nustatinėjama.

Po avarijos prie Naujosios perkėlos Smiltynėje buvo susidariusi didelė automobilių eilė.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

M

R.I.P.

Gerda

Mano atmintyje Kaziukas visuomet isliks doras, malonus, geras vaikinas. Nesislaiste pakampiais, sieke gyvenimo tikslu, mokinosi. Gaila, kad zusta toki geri zmones. Uzuojauta Kaziuko teveliams, sesems ir broliukui.

Drauge

Neteiskim Kaziuko, nes yra tik vienas teismas danguje..Jis buvo mano zmogus, labai ji mylejau ir jis mane mylejo, dar nebuvau sutikus tokio nuostabasu zmogaus..Ir kaip vairuotojas jis buvo pats atsargiausias zmogus,man budavo saugiausia su juo vazinetis, tiek masina tiek motociklu.. bet jus visi pagalvokit kiek katu jums is ranku yra iskritus sakute, kiek kartu kritot su dviraciu, kiek kartu spresdami matematikos uzdavini suklydot? deja zmones klysta..tik kartais tos klaidos kainuoja gyvybe..Uzuojauta Aisutes teveliam ir mano Kaziuko teveliam..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS