Apie prastą muzikinį skonį | kl.lt

APIE PRASTĄ MUZIKINĮ SKONĮ

Norėčiau pareikšti savo nuomonę dėl Selu vadinamo dainininko Egidijaus Dragūno.

Manau, kad Klaipėdos administracijos atstovai, anksčiau leidę koncertuoti šiam veikėjui, buvo padarę labai didelę klaidą. Iškilu tai, kad koncertas uostamiestyje neįvyks.

O didžiausia E. Dragūno yda yra ne tai, ką jis ten kažkur, kažkada kažką pasakė ar padarė, o tai, kad jis, mano giliu įsitikinimu, yra labai prastas dainininkas.

Pasakysiu dar daugiau, jis, kaip ir dauguma Lietuvos dainorėlių, paprasčiausiai plagijuoja anglosaksiškų valstybių muzikos madas (ypač tas, kurios buvo populiarios prieš 30 metų).

Todėl man, 1978 m. gimusiam žmogui, kuris nuo 1990 iki 2005 m. augo klausydamas normalios muzikos (amerikietiško ir britiško repo, alternatyviojo roko ir reivo šokių aikštelės ritmų), visada kelia juoką jaunųjų Lietuvos „pleibojų“ įsitikinimas, kad Selo „kūryba“ – kažkas unikalaus ir išskirtinio ir kad jį būtina toleruoti su visu tuo „maištingu“ maivymusi (išsišokimais prieš policiją, prieš valdžią nukreiptais lojimais nuo scenos ir t. t.), nes jis toks vienas genialus pasaulyje ir Lietuvoje.

Kitaip tariant, aš manau, kad bet kokia valdžia neturėtų propaguoti prasto skonio.

Galų gale šiais laikais paloti ant valdžios Lietuvoje didelės drąsos nereikia, skirtingai nei Rusijoje, Baltarusijoje ar Kinijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Jo

Is esmes, pats laikrastelis ie parase ta straipsniuka, kad susilauktu demesio is to gauna bonusus. :) bet tokiu butu kelti reitingus zema. Kalba apie plagijata Selo, o patis nieko nebesugalvoja ka pakalbinti, kad kiltu reitingai.

xxx

Geras straipsnis. Pritariu..is jo dainininkas ne koks...purvinio lygio..

Simona Dragūniene

Aš Egidijaus kūryba seniai klausau ir jį man tinka patinka sėkmės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS