Automobiliu – į pastato vidų | kl.lt

AUTOMOBILIU – Į PASTATO VIDŲ

Prie didžiulio prekybos centro „Grandus“ centrinio įėjimo yra nubrėžta geltona linija.

Kiekvienas vairuojantis žmogus žino, kad prie jos gali sustoti tik specialusis transportas, bet jokiu būdu čia negali savo mašinų palikti pirkėjai.

Tačiau šios taisyklės čia nepaisoma. Vos išėję iš parduotuvės žmonės priversti ieškoti būdo, kaip išvengti mašinų valymo savo paltų skvernais.

O ką jau ir kalbėti apie mamas su vežimėliais. Jos priverstos eiti palei parduotuvės sieną, kol aptiks kokį nors tarpą, kad galėtų prasisprausti tarp automobilių.

Nežinau, ar kelių policininkai turi teisę kontroliuoti, ar tokiose aikštelėse laikomasi Kelių eismo taisyklių, bet tikrai žinau, kad parduotuvės administracija yra pajėgi išspręsti šią problemą.

Tai akivaizdžiai įrodo greta veikiančios parduotuvės pavyzdys, kur prie įėjimo įrengtos pėsčiųjų perėjos, bet ant jų mašinų niekas nestato.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

vitalijus

visada per virsu perlipu nesunku.

Anonimas

Baisu tikrai prie grandus norfa ten neimanoma nei praeiti nei ka,ryski geltona linija ir ten vistiek vairuotojai stati savo turtus,net apie kitus nepagalvoja ten reiktu kontroliuoti daznai

Dmitrij

Apffff...... Gerbiami Klaipėdos dienraščio redoaktoriai. Jūs gal, bent šiektiek REDAGUOTUMETĖ tai, kas yra rašoma Jūsų dienraštyje? Jūsų straipsnis byloja apie kažkokius kelių eismo pažeidimus prie prekybos centro "Grandūs" o nuotrauka yra padaryta prie "Bambola" picerijos senamiestyje, jeigu ji nepakeitė dar pavadinimo. Manau, kad Jums derėtų arba panaikinti šį straipsnį arba pakeisti nuotrauką į atitinkančią.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS