Civilizuota sistema – tik Klaipėdoje | kl.lt

CIVILIZUOTA SISTEMA – TIK KLAIPĖDOJE

Teko ne kartą įsitikinti, kad Klaipėdoje autobusai atvyksta laiku, tiksliai pagal grafiką, transporto priemonėse švaru, žiemą – šilta, o vasarą jose veikia kondicionieriai.

Ir nors kai kurie klaipėdiečiai pabamba, kad tas ar anas blogai, dažniausiai jie nesupranta, kokia civilizuota aptarnavimo sistema naudojasi. Kad tai suvoktų, reikėtų nuvažiuoti, pavyzdžiui, į Kaliningrado sritį, taptų iškart akivaizdu.

O ir kituose Lietuvos miestuose nėra tokio šios paslaugos organizavimo, kaip mūsų uostamiestyje. Pavyzdžiui, kitų miestų gatvėse neteko pamatyti elektrinių autobusų, o Klaipėdoje jie važinėja. Ir ne vienas.

Mūsų miesto prestižą kelia dar ir tai, kad jie pagaminti būtent Klaipėdoje. Daugelis Lietuvos gyventojų net nežino, kad mūsų mieste yra tokia gamykla, kuri gamina autentiškus klaipėdietiškus elektrinius autobusus. Ir geros kokybės autobusus, pranašesnius už kitose šalyse gaminamus.

Norėtųsi, aišku, kad jų mūsų miesto gatvėse būtų kur kas daugiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Drs

Kokie kondicionieriai, gal tik ant popieriaus jie yra - bet taupumo sumetimais nenaudojami.

T

Autorius tikrai naudojasi viešuoju transportu? Labai abejoju! Ryškiai vasarą nevažiuoja perpildytais 4,6 autobuso maršrutais. Juose karšta ir nėra kuo kvėpuoti,apie kokią vėsa jis čia sapaliuoja. Žiemą juose ledas,kalbu apie privačių firmų autobusus. Taip, kad nešnejėkit nesąmonių!

Pagal

žemiau parašyto komentaro autorių, kuo daugiau gyventojų - tuo blogesnės transporto paslaugos. Juokinga.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS