Į ką pavirto Tilžės turgus? | kl.lt

Į KĄ PAVIRTO TILŽĖS TURGUS?

Gal kas nors galėtų iš atsakingų miesto valdininkų ar kontrolierių kada nors apsilankyti Tilžės turguje?

Turgavietę pasiekiu 2-ojo maršruto autobusu. Nuo pat stotelės pasuku pro sandėlių virtinę taku link šio turgaus.

Dešimtmečiais šiuo taku žmonės eina į šį miestiečių traukos objektą. Tačiau šalia tako tikrai gėdą daro sugriuvęs tualetas, netvarka ir šiukšlynas, žolėmis apaugę šlaitai. Juk ir iš rajonų atvažiuoja žmonės apsipirkti. Ne visi automobiliais važinėja.

Ši vieta yra labai apleista, niekas nėra valęs šios teritorijos. Vaizdas čia tikrai ne kažin koks. Manau, miesto valdžia turėtų atkreipti dėmesį.

O į ką pavirto kitoje turgavietės pusėje esanti automobilių stovėjimo aikštelė? Juk tai tikras siaubas. Kaip tos mašinos išvis išvažiuoja per tuos arimus? Kaip ten iki šiol automobiliai neperlūžta per pusę?

Kokia nors sudaryta švaros komisija galėtų apsilankyti ne tik čia, bet ir prie Žardės tvenkinio, kur yra vaikų darželis "Papartėlis". Viduje darželis blizga, o teritorija galėtų atrodyti geriau.

Prieš 40 metų čia buvo susodinti gluosniai. Jie senokai išsišakojo, medžiai dabar virsta į pietų pusę.

Aplink darželio teritoriją esanti veja taip pat labai apleista, pilna šiukšlių. O juk šiuo keliu vaikai ir motinos į mokyklą eina kaip į atlaidus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pirkėjas

Modernizuos - čia iš 2008 istorijos VZ.lt :) Būsimieji prekyvietės administratoriai jau turi planą, kaip ilgainiui pasikeis šiuo metu ganėtinai apleista prekyvietė. Dar šiemet numatyta, kad visa prekyvietė atsidurs po stogu, greičiausiai bus statomi laikinieji statiniai, numatyta įrengti tualetus, prekių sandėliukus. "Mūsų skaičiavimais, šiemet į teritorijos plėtrą ir sutvarkymą investuosime apie 5 mln. Lt. Iš viso mūsų teritorija užima 8 ha, dabar daugiau nei 3 ha veikia prekyvietė, kurią išplėsime ir iš viso bus apie 1.500 prekybos vietų. Esame numatę įrengti 1.000 vietų automobilių stovėjimo aikštelę, sutvarkyti apšvietimą", - aiškina Ramūnas Petraitis, UAB "Sergorus" direktorius. Neatmetama galimybė, kad prekyvietės mokestis ateityje prekeiviams gali būti didinamas. Žadama, kad dabar tris dienas per savaitę veikianti prekyvietė ateityje dirbs penkias dienas.

RRrr

Tai kur ziuri tarnybos? Jei yra pazeidimu, reikia bausti. Ar viskas "sutvarkyta"?

klaipedietis

Kad tas turgus po truputi nyksta...Metu metais pagrinde tos pacios prekes.Didesniu ismieru drabuziu,nei ten nei mieste ir su ziburiu nerasi....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS