Į savo šalis įsileidome Trojos arklių? | kl.lt

Į SAVO ŠALIS ĮSILEIDOME TROJOS ARKLIŲ?

Tikrai pritariu Latvijos sprendimui atimti licenciją Rusijos televizijos kanalui "Dožd". Kai pamačiau, kaip vienas tos TV veikėjų 2014 metais džiaugėsi Krymo okupacija, iškart tapo viskas aišku. Dar aiškiau pasidarė, kai pamačiau nuotraukoje, kaip vienas Rygoje reziduojančių "Dožd" darbuotojų prie kompiuterio darbuojasi pasikabinęs "koloradkę", tą rusų okupantų-fašistų simbolį.

Apskritai manau, kad už šitos juostelės demonstravimą turėtų būti baudžiamoji atsakomybė, kaip ir už "Z" ar SSRS garbinimą. Tokie žmonės yra visuomenės atmatos ir jiems vieta yra kalėjime, o ne laisvėje. Ten jie greičiau įgytų sveiko proto, nei įtikinėjant ir gražiai su jais elgiantis.

Panašiai atsitiko ir su "Dožd", kurį ne veltui pasmerkė ir M. Feiginas, ir O. Arestovyčius. Atvykę į svetimą šalį, kuri jiems suteikė prieglobstį, tie veikėjai ėmė elgtis taip, tarsi būtų atvažiavę į kokią nors Rusijos guberniją.

Oficiali Latvijos Respublikos politika yra remti ne Rusiją, o Ukrainą ir tokį šios valstybės prioritetą reikia gerbti, o ne atvirai ignoruoti. Todėl "Dožd" privalėjo laikytis ne tik Latvijos įstatymų, bet ir pirmiausia remti ukrainiečius, o ne rusiškuosius okupantus, kurie yra ne "vargšai vaikinai šlapiomis kojinėmis", o fašistai, žudikai, marodieriai ir banditai – V. Putino kriminalinės politikos įrankiai.

Apskritai kyla klausimas, ar tik nebūsime įsileidę pas save Trojos arklių, kurių išorė – tarsi neprajodyto žirgelio, o viduje knibžda rusofašistų irštva?

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

MOCIUTE

Musu naivuoliai,parsidaveliai jiems nera mastymo,jie tik apie pinigus gerai ismasto,liurbiu gauja,per tokius veliau visa tauta kentes,musu kaip ciusikai is paskos sliauzia,patys nieko nesugeba ismastyti,jie tik gerai sugeba seime viens kita apdrebti sudais,ir kelti sau priviliagijas,jie specai,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS