Iki vakcinacijos centro – toloka? | kl.lt

IKI VAKCINACIJOS CENTRO – TOLOKA?

Mano nuomone, Klaipėdoje blogai organizuojamas vakcinavimo darbas.

Visų pirma, vakcinacijos centras įkurtas Paryžiaus Komunos g. viduryje, į kurį atvykti yra labai ilgas atstumas ir nuo Šilutės plento, ir nuo Taikos prospekto. Joks senjoras negali ten nuvažiuoti be taksi.

Antras dalykas – užsiregistruoti galima tik internetu. 99 proc. senjorų interneto neturi.

Kai mes domimės ir norime pasiskiepyti, tą padaryti turime Futbolo mokyklos patalpose. Koks senjoras ten nueis, net ir labai to norėdamas?

Be to, tai iš karto mažina vakcinacijos nuo COVID-19 prestižą.

Nejaugi neatsirado gydymo įstaigos, kurioje būtų galima įkurti vakcinacijos centrą? Trūksta žodžių.

Kai mes aistringai domėjomės ir norėjome pasiskiepyti trečiąja vakcina, sužinojome, kad viename dideliame prekybos centre esančioje vaistinėje sekmadieniais galima pasiskiepyti.

Tačiau niekur apie tai informacijos nėra – nei laikraščiuose, nei televizijoje, nei radijuje. Joks klaipėdietis nėra girdėjęs informacijos.

Neseniai paskambinau savo šeimos gydytojui ir paklausiau, ar gali paskiepyti nuo koronaviruso? Atsakė, kad skiepija tik nuo gripo. Paklausus, ar žino, kur vakcinacijos centras Klaipėdoje, pasakė: "Aš nežinau."

Paskambinę vyro šeimos gydytojui sulaukėme tokio paties atsakymo.

Kaip Klaipėdoje negali būti patys blogiausi Lietuvoje rezultatai tiek kalbant apie skiepijimąsi, tiek apie sergamumą? Man kartais atrodo, kad pas mus vykdomas vakcinacijos nuo COVID-19 sabotažas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Olga

Место,конечно, неудобное для пожилых людей, но вот сегодня позвонила в центр по телефону, чтобы записаться на третью прививку - любезно ответили, что и записываться не надо...прости прийти. Поедем и заодно подвезём приятельницу 74 лет, которой трудно ходить

nuomone

ką jūs nusikalbat? pilna informacijos ir viskas aiškiai visur pateikiama. kai nenori skiepytis, tai turbūt ir apsimeti, kad nematai ir nežinai. Jau metus kaip veikia1808 telefonas registracijai skiepui visos Lietuvos mastu registracijai ir visi žino, nereikia čia vėjų paistyti.

Autorei

Jūs gal miške gyvenat? Visiems jau vemti norisi nuo tos info tiek Klaipėdoj, tiek Lietuvoj. O sveikata turit rūpintys patys, niekas jos netneš jums į namus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS