Jie moka žudyti tik beginklius | kl.lt

JIE MOKA ŽUDYTI TIK BEGINKLIUS

Labai gražiai parašė Violeta Juodelienė trečiadienio skiltyje „Žvilgsnis“ („Klaipėda“, 2023 03 08) apie ukrainietį karį belaisvį, kurį už žodžius „Slava Ukraini“ nušovė bukagalviai okupantai.

Jie yra tikri „piderai“, kaip okupantus mėgsta vadinti ukrainiečių kareiviai. Šaudyti iš automatų į beginklius žmones daug drąsos nereikia.

Tie, atsiprašant, šūdo gabalai net Bachmuto jau trečias mėnuo nesugeba užimti, nes moka šaudyti tik į belaisvius, vaikus ir moteris. Pasakų apie nenugalimą „antrąją pasaulio armiją“ jau nenori klausyti net mažamečiai, jomis tiki tik bukapročiai Vladimiro Solovjovo, Dmitrijaus Kiseliovo ir kitų nutukusių išsigimėlių praplautomis smegenimis.

Jau žinoma, kad nužudytas belaisvis buvo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 30-osios mechanizuotosios brigados karys Tymofijus Šadura, kilęs iš Žytomyro srities Mala Derevičkos kaimo. Jis buvo mobilizuotas ir pernai gruodžio pabaigoje išvyko ginti Ukrainos. Vyras kilęs iš gausios šeimos, kurioje augo šeši vaikai. Tymofijus buvo vyriausias. Pasakojama, kad visas kaimas dabar verkia žiauriai nužudyto T. Šaduros.

Gaila žmogaus, širdis krauju apsipila.

Gairės: karas Ukrainoje, nužudytas ukrainiečių karys, okupantai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS