Kaip nutraukti mobingą? | kl.lt

KAIP NUTRAUKTI MOBINGĄ?

Tiesiog net nelabai žinau, kaip padėti savo brangiam žmogui.

Jis dirba valstybinėje įstaigoje ir kaskart pareina iš darbo blogos nuotaikos. Ne todėl, kad darbo daug ar nuo jo pavargsta. Jei taip būtų, nesiskųstų.

Kalba čia apie patyčias, niekinamą požiūrį ir žeminamą elgesį, nukreiptą į žmogų.

Matau, kad mano brangų žmogų tai labai slegia.

Nenoriu pakenkti, todėl nesakysiu, nei kur tai vyksta, nei kas yra tas asmuo, kuris netinkamai elgiasi su pavaldiniais. Bandau, kaip galėdama, padėti, bet suprantu, kad ne ką tegaliu.

Daug metų panašūs dalykai vykdavo ir ankstesniais laikais, bet dabar, kai dėl to pradedami net ikiteisminiai tyrimai, sunku ir patikėti tuo, kas vyksta.

Juk net gydytojai dėl mobingo žudosi. Kaip po tokių įvykių kaltajam gyventi?

Manau, kas nors turi pasakyti tiesiai šviesiai bjauriai besielgiančiam asmeniui, kad jis liautųsi.

Kaip suprantu, toji netinkamai besielgianti vadovė iš esmės yra klaikaus būdo. Norėdami ja atsikratyti aukštesni vadovai perkėlė ją į kitą padalinį ir net paaukštino pareigas, kad tik nebūtų šalia ir negadintų aplinkiniams nuotaikos.

Sau ir visiems pažadu, kad neleisiu gniuždyti mano brangaus žmogaus, jei reikės, viešinsiu to valstybinėje įstaigoje dirbančio asmens pavardę ir apskųsiu teisėsaugai.

Tikrai surinksiu liudijimus ir kitus įrodymus. Gana kentėti – ne Stalino laikais gyvename.

Gairės: valstybinė įstaiga, mobingas, darbas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

lokacija

Kauno miesto savivaldybė?

Anonimas

Koks jis vyras , jei negali nutildyti kvailos bobos ? Kibirą ant galvos- ir šluotkočiu per šonus. Aš savo buvusiam viršininkui taip užvožiau į dūlę, kad perskrido per kabinetą . Dar pažadėjau tą patį vakarą papjauti, jei neapsiramins. . Baigėsi visi mobingai. Įdomiausiai, kad jis man dar už tai ir gerai sumokėjo. Mašiną nusipirkau už tuos pinigus.

Equalizer

Yra ir atvirkstiniu situcija, kaltina visus mobingu, bet is tikruju patys yra mobinguotojai.Bando ivairiais budais imituoti mobinga, provokuoja, nes darbe nedirba, pavydi tiems kam sekasi ir t.t.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS