Kodėl pykstame ant LGBT? | kl.lt

KODĖL PYKSTAME ANT LGBT?

Šiandien viena komentatorė siūlė mane viešai sudeginti. Aš – žmogus tolerantiškas. Nesupykau, pasiunčiau bučiuką, nes visada buvau linkęs taikiai spręsti problemas. Man dar tarybinėje mokykloje įkalė į galvą gražias, tolerantiškas sąvokas "Миру – Мир" (pasauliui – taiką).

Taika, draugystė, suprantama, tarp visų rasių, tautų, šalių ir žemynų. Prie to dar pridėkime, kad esu kantrus žemaitis,

Žinokite, aš ir LGBT nariams buvau tolerantiškas, jų nepersekiojau, pirštais gatvėje į juos nebaksnojau, tačiau dabar tolerancija prapuolė, o ir žemaitiška kantrybė išseko.

Negana to, kad mūsų Anūko chebra sugriovė draugystę tarp tautų, žemynų ir t. t., tai Prezidentas padalijo tautą į pateptus ir nepateptus.

Atėjo prie Seimo viena LGBT atstovių, ją priėmė ir net valandą kalbėjo.

O kai į gatves išėjo tūkstančiai, tai nė vieno nepakvietė. Galbūt pamanė: "Ai, tai – tradiciniai, jiems ir taip gerai."

Tai dabar ir galvoju: jei esi tradicinis, dirbi, mokesčius moki, vaikus augini, daugelis vos galą su galu suduria, tai tau paprasto "ačiū" nepasakys ir rankos paspausti neišeis – esą neužsitarnavo.

Negeri dalykai dedasi ir darausi piktas. Siūlau gal vienam iš Šeimų sąjūdžio vadovų, gal kokiam nors senjorui, gal daugiavaikei mamai, gal verslininkui praradusiam verslą dėl agresyvios užsienio politikos taip pat pastovėti po Prezidento langu. Netriukšmaujant, tiesiog pastovėti. Būtų gerai grafiką sudaryti, kokiomis dienomis kas stovės.

Pirmadienį – daugiavaikė mama.

Antradienį – kokią nors negalią turintis žmogus.

Trečiadienį – senjoras.

Ketvirtadienį – nukentėjęs verslininkas.

Penktadienį – šeimų sąjūdžio atstovas.

Šeštadienį – P.Gražulis vienas už visus.

Sekmadienį – išeiginė.

Jei Prezidentas nepakvies į vidų, tai gal iš balkono ranka pamos arba saldainį pro langą išmes. Pabandykime.

Gaila, nepriklausau nė vienai pasiūlytai kategorijai, bet morališkai palaikysiu ir tikiu, kad vienas karys lauke taip pat gali pasiekti daug.

Tą akivaizdžiai pamatėme – atėjo viena, pastovėjo, patrepsėjo ir Prezidentą nugalėjo.

Šio straipsnelio pabaigoje norėčiau paklausti, ar gali kas nors mediciniškai, psichologiškai paaiškinti tą fenomeną – LGBT?

Ta mergaitė, kurią mama po prezidentūros langu viešai paaukojo ant LGBT aukuro, fiziškai negali mylėti vyro ir turėti savo vaikų?

Turi psichologinių barjerų, neleidžiančių mylėti vyro? Ar tai tiesiog mados šauksmas, panašus į buvusius hipių ir kitus panašius judėjimus?

Kas gali paprastai paaiškinti paprastam tradiciniam, kaip čia yra? Ką pasakys daktarai, psichologai?

Nesuprantame, gal dėl to ir pykstame ant LGBT.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

dzūkija, ką čia bezdi?

Atsiversk Bibliją ir pakaityk kaip dievas nubaudė pedrylas vien už nora kišt į subinę.

Anonimas

Vienintelis žodis išsigimimas ir reikia gydyti.O tokius lbgt iškrypėlius kurie sėdi seime mūms suteikia daug neapykantos,nes esame tradicinės šeimos,o jie diktuoja,kad reikia ir lbgt iškrypėlius laikyti šeima.Argi jiems viskas gerai galvoje.To visame pasaulyje nepripažįsta ir nepripažins.Reikia siekti kad seime neliktu tų iškrypėlių.Kada seimas apsivalys nuo esančių lbgt iškrypėlių,narkomanų ir žmonių požiūris į valdžią bus visai kitoks.

Likiejimai is Dzukijos.

Yra zmoniu kurie tiesiuog ju neapkencia.Neapykanta tai blogis visi esame Dievo vaikai tai ir pakesti turime vini kitus.Patarimas LGBT jus nevaidinkite didvyriu ir nuskriaustuju,bukite savo vietoje kasip ir visi normalus zmones tai prie jusu niekas ir nesikabines.o panelyte ministeriene jus istikruju esate pilka pelyte,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS