Ministre M. Skuodi, gal pagaliau pabuskime ir kelkimės? | kl.lt

MINISTRE M. SKUODI, GAL PAGALIAU PABUSKIME IR KELKIMĖS?

Dar viena avarija Palangos aplinkkelyje – šįkart, ačiū Dievui, pavyko išvengti aukų, nors automobilis nusileido ant stogo.

Sankryža, kurioje kone kasmet nusinešamos gyvybės, beveik kiekvieną vasaros savaitgalį – įskaitinė avarija.

Šią sankryžą dažnai priversti kirsti vaikai ir paaugliai dviračiais vykstantys į ir iš populiaraus „313 cable park“. Kerta, lyg žaisdami mirtinai pavojingą žaidimą „Viščiukas“, judrų avaringą kelią ne perėjoje, nes šiame kelyje tiesiog nėra nei vienos perėjos!!!

Nėra nei greičio matuoklių, nors jie nepadės – čia, akivaizdu, reikalinga žiedinė ar bent šviesoforais reguliuojama sankryža.

Kiek žinau, dėl šios pavojingos sankryžos ne kartą policija kreipėsi į Susisiekimo ministeriją, į Lietuvos automobilių kelių direkciją kreipiausi ir aš. Kas iš to – styro nebyli tyla.

Gerbiamas susisiekimo ministre Mariau Skuodi, gal pagaliau pabuskime ir kelkimės? Pradėkime realiais darbais rūpintis saugumu mūsų keliuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Skritulskai

Neužmiršk pasirūpinti ne tik palangiškiais, bet ir rajono gyventojais. Nuo Jakų į Palangą nutiesta autostrada, į Palangą lekiat su vėjeliu, o Klemiškės, Žaliojo slėnio, Slengių, etc. gyventojai važiuoja didžiausias "kilpas", kad pasukti namų link. Kodėl nėra sviesoforinių sankryžų kaip Kauno Jonavos plente, kur į gyvenvietes be problemų vietiniai įsuka?

Runkeliams

Dėl debiliškų kelių gaidelių kaltas Ladsbergis.O jeigu jo nebūtų,ką kaltintumėte.

Onė

Ko norite pinigų tai nėra,bet turim kamerų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS