Palangiškių parama jau pasiekė Ukrainą | kl.lt

PALANGIŠKIŲ PARAMA JAU PASIEKĖ UKRAINĄ

  • 0

Palangos meras Šarūnas Vaitkus pranešė, jog palangiškių parama jau pasiekė Ukrainą.

„Didžiuojuosi jumis, mieli palangiškiai, – ne veltui sakoma, kad draugą nelaimėje pažinsi. Humanitarinė parama maisto produktais, medicininėmis priemonėmis ir kitais būtiniausiais daiktais Palangos miestui-partneriui Bučai, suaukota kurorto gyventojų ir svečių, įmonių ir visuomeninių organizacijų, jau pasiekė Ukrainą ir artimiausiu metu pajudės link karo suniokotos Bučos. Kai abu vilkikai Ukrainoje pasiekė iškrovimo sandėlius, ten nebuvo žmonių, galinčių juos iškrauti. Suprasdami šio humanitarinio krovinio svarbą, tai padaryti atskubėjo 25 jaunuoliai – jie rankomis iškrovė du vilkikus“, – savo feisbuko paskyroje rašė Š. Vaitkus.

Jis pridūrė, kad Bučos miesto gyventojai nuoširdžiai dėkoja kiekvienam, suskubusiam ištiesti pagalbos ranką šiuo neįsivaizduojamai sunkiu Ukrainai laiku.

„Aš taip pat labai dėkingas jums, mielieji, už supratingumą, geranoriškumą ir pagalbą“, – teigė Š. Vaitkus.

Š. Vaitkaus nuotr.

Dar vienas vilkikas su humanitarine pagalba į Bučą iš Palangos išvyks kitą savaitę.

„Norintieji ir galintieji paaukoti ilgai negendančių maisto produktų juos atnešti į Sporto centrą (sporto areną) dar gali šiandien iki 19 val. ir rytoj nuo 15 val. iki 19 val. Nelikime abejingi karo talžomos Bučos žmonių tragedijai“, – pranešė Palangos meras.

GALERIJA

  • Palangiškių parama jau pasiekė Ukrainą
  • Palangiškių parama jau pasiekė Ukrainą
  • Palangiškių parama jau pasiekė Ukrainą
Š. Vaitkaus nuotr.
Gairės: Šarūnas Vaitkus, karas Ukrainoje, Ukraina, parama Ukrainai, Palanga
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS