Protesto priežastis – homoseksualai? | kl.lt

PROTESTO PRIEŽASTIS – HOMOSEKSUALAI?

Vos Prezidentas pasirašė Seimo priimtą įstatymą dėl nelegalių migrantų apgręžimo pasienyje, tuoj susirinko kažkokios neaišku kieno įkurtos veikėjų grupės ir tuo metu, kai visi normalūs žmonės dirba, ėmė protestuoti.

Atėjo su būgnais, plakatais ir spygliuota viela. Kas visus tuos pirkinius finansavo? Klausimas kyla, nes visi tie veikėjai, kaip galima suprasti, niekur bent jau šiuo metu nedirba. Sunku būtų patikėti, kad jie vien tik dėl protesto išsiprašė iš darbovietės.

Dar didesnė neteisybė, kad buvo kalbama visuomenės vardu. Gal reikėtų tikrai pirmiausia surengti patikimą Lietuvos žmonių apklausą visuose regionuose, tuomet kalbėti visuomenės vardu?

Bent jau artimiausioje aplinkoje neteko sutikti nė vieno, kuris toleruotų nelegalių ateivių įleidimą pro mūsų valstybės sieną. Gal dar juos ir su orkestru reikėtų sutikti? Iš žmonių sunešto biudžeto dykų pinigų duoti?

Baikite vienąkart tas nesąmones.

Ir jokių žmogaus teisių pažeidimo šiame įstatyme nėra. Jei migrantai elgiasi agresyviai ir neteisiškai, negalime jų priimti jau vien dėl to, kad iš neteisės negali gimti pažeidėjams palankūs teisiniai sprendimai.

O jei čia tas triukšmas prie prezidentūros buvo dėl homoseksualių asmenų iš Azijos, tai taip ir pripažinkite, protestuotojai. Tokius gal iš tiesų būtų galima ir priimti, nes juos ten, Irane, iškart pakaria.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kaunietis

Šlykštu net vemti norisi

Nenurimsta

iškrypėliai ........ kaip encefalitines erkės lenda pro visus plyšius , net spygliuota viela nepadeda

Anonimas

Užtat Irane vyrai neišsigimsta.....SVEIKAS GYVENIMO BŪDAS....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS