Rūkaliams nereikia daryti jokių nuolaidų | kl.lt

RŪKALIAMS NEREIKIA DARYTI JOKIŲ NUOLAIDŲ

Labai džiaugiuosi, kad pagaliau priėmė įstatymą, draudžiantį rūkyti balkonuose.

Tačiau pasipiktinau, kai mūsų miesto seniūnaičių lyderis ėmė labai užjausti rūkančiuosius, esą jie nebeturės kur rūkyti.

Man keista, ar valstybė daugiau neturi ko veikti, kaip spręsti rūkančiųjų reikalus. Tai turėtų būti jų pačių rūpestis. Jie pasirinko tokią priklausomybę ir patys turi spręsti, kaip nekenkti aplinkiniams.

Mano supratimu, kiekvienas rūkantis žmogus turėtų eiti į lauką. Balkonuose rūkyti nevalia.

Juk taip jie ne tik patys nuodijasi, bet ir nuodija niekuo dėtus kaimynus.

Kodėl rūkaliai to nenori suprasti?

Čia reikia elgtis taip, kaip tada, kai rūkantieji buvo išvyti iš kavinių, restoranų. Dabar jau ir nebepamename, kaip tai buvo.

Negerai, kai rūkaliai stovi prie laiptinės ar prie pat namo, juk dūmai rūksta tiesiai į butų langus.

Nesutinku, kad policininkai turės daug bereikalingo darbo. Nereikia kalbėti nesąmonių, policijos niekas nekvies be reikalo. Ir užstoti rūkalių nereikia.

Privalu vykdyti tai, kas nutarta, ir bus tvarka.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Magyla

Lauriui turiu padėti. Nemanau, kad jis nuo gimimo toks, greičiau nuo rūkymo. Taigi, Lauri, suprask vieną kartą, kad aš nelendu į rūkaliaus teritoriją, man ten neįdomu, man ten smirda. Tai rūkalius lenda su savo vėžį keliančiais dūmais į mano teritoriją1 Todėl kaip kiekvienas agresorius turi gauti per žabtus!

AUGIS

Genovaite tik nesusividuriok

Lauris

Kam nepatinka kad ruko teguk langus uzsidaro jei bus oziu bus ragai nulauzitu . Ne ju vieta ce kistus jai zmogus ira buta nusipirkes ce jo nuosavyke yra o ne kitu tegul nesikisa kur nereike.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS